Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan válhatnék szerethetővé,...

Hogyan válhatnék szerethetővé, ha megöl a magány?

Figyelt kérdés
Nagyon magányosnak érzem magam. Nincsen egy, de szó szerint egy barátom sem. Tartós, "rendes" párkapcsolatom sem volt még 30 évesen. Valamiért mindenki elutasít, de leginkább csak érdektelenek velem. Mit tudok tenni, hogy ne legyek ennyire láthatatlan? A szerethető emberek mitől azok? Hogyan viselkednek? Mit mondanak?

jún. 12. 23:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
18%

Nő vagy: Csak tedd ki magad tàrskeresőre. Üres profillal is özönlenek majd a jelentkezők.

Férfi vagy: Good night. Good luck.

jún. 13. 09:15
 12/24 anonim ***** válasza:
55%
Kerdezo, aterzem. En mas okbol,de szinten lathatatlannak ereztem magam otthon mindig. Egy jo pszichologus tud segiteni ezt atirni.
jún. 13. 15:01
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Csak látod egy-két okát. Mit nem csinálsz, amit mások? Mi hiányzik belőled, ami másokból?
jún. 13. 15:33
 14/24 anonim ***** válasza:
*ami másokban megvan?
jún. 13. 15:33
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
Te is pasi lehetsz.Egy nő sosem irna ki ilyen kérdést.
jún. 13. 17:28
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Szia kérdező,

Nagyon hasonlóan érzem magam annyi kivétellel hogy mostanában lett egy baràtom. Talàlkoztunk màr de messze élünk egymàstól.

Nem tudom hogy melyik nemhez tartozol de lényegtelen is szeretnélek megismerni,ha màs nem beszélgetünk kicsit.

Ha figyeled még a kérdést kérlek ìrj ràm. Jah 28 éves vagyok ha szàmìtana.

jún. 13. 18:27
 17/24 A kérdező kommentje:
10-es köszönöm! Az érdeklődés működik, eddig is ezt alkalmaztam, de mindig egyoldalúvá vált a viszony. A hobbit még nem próbáltam.
jún. 13. 18:43
 18/24 A kérdező kommentje:

Köszi 12!

13: bár tudnám! Nem gondolom, hogy több vagy kevesebb rossz vagy jó tulajdonságom lenne, mint másnak, de 100%, hogy van valami hiányosságom, ami miatt nem kedvelnek az emberek. Mi szokott ez lenni? Ez olyasmi lehet, mint valami génhiba.

16: köszönöm, de nem szeretnék online ismerkedni, beszélgetni. Nem vagyok olyan állapotban.

jún. 13. 18:47
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
16 nagyon sajnálom nem értem hogy miért nem ér meg egy próbát viszont elfogadom minden jót!
jún. 13. 19:16
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Menj el menhelyre kutyát sétáltatni.

Legrosszabb esetben a levegőn voltál és kutyáztál egyet, jót tesz fizikailag és mentálisan is egy séta.

Közben könnyen szóba lehet elegyedni másokkal, már eleve a kettőtök kutyája úgyis összehúz titeket, szinte adja magát pár szó.

Annyi a lényeg, hogy gyere ki a fényre. Nem megváltoznod kell, csak láttatni magad, onnantól idő kérdése minden.

jún. 14. 06:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!