Hogyan válhatnék szerethetővé, ha megöl a magány?
Nő vagy: Csak tedd ki magad tàrskeresőre. Üres profillal is özönlenek majd a jelentkezők.
Férfi vagy: Good night. Good luck.
Szia kérdező,
Nagyon hasonlóan érzem magam annyi kivétellel hogy mostanában lett egy baràtom. Talàlkoztunk màr de messze élünk egymàstól.
Nem tudom hogy melyik nemhez tartozol de lényegtelen is szeretnélek megismerni,ha màs nem beszélgetünk kicsit.
Ha figyeled még a kérdést kérlek ìrj ràm. Jah 28 éves vagyok ha szàmìtana.
Köszi 12!
13: bár tudnám! Nem gondolom, hogy több vagy kevesebb rossz vagy jó tulajdonságom lenne, mint másnak, de 100%, hogy van valami hiányosságom, ami miatt nem kedvelnek az emberek. Mi szokott ez lenni? Ez olyasmi lehet, mint valami génhiba.
16: köszönöm, de nem szeretnék online ismerkedni, beszélgetni. Nem vagyok olyan állapotban.
Menj el menhelyre kutyát sétáltatni.
Legrosszabb esetben a levegőn voltál és kutyáztál egyet, jót tesz fizikailag és mentálisan is egy séta.
Közben könnyen szóba lehet elegyedni másokkal, már eleve a kettőtök kutyája úgyis összehúz titeket, szinte adja magát pár szó.
Annyi a lényeg, hogy gyere ki a fényre. Nem megváltoznod kell, csak láttatni magad, onnantól idő kérdése minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!