Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért ekkora bűn az, ha...

Miért ekkora bűn az, ha valaki egyedül szeret lenni? 30F

Figyelt kérdés
Nem szoktam társaságba járni, sokkal jobban szeretek itthon lenni vagy egyedül intézni a dolgaimat. Nem akarok barátnőt, családot, sokkal jobban érzem magam hogy nem kell alkalmazkodni senkihez, mindenben kedvem szerint döntök. Minden héten megkérdezi valaki, szülők, rokonok, vagy munkatársak, hogy miért van ez, hiába mondom, hogy így érzem jól magam, évek alatt sem értették meg. Miért ekkora bűn az, ha valaki így szeret élni?
jún. 8. 11:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
Nem bűn az, ha te egyedül érzed jól magad. Csak az a baj, hogy sajnos sok a hülye ember, aki nem képes elfogadni, ha valaki máshogyan él, mint ő. Ne foglalkozz az ilyenekkel.
jún. 8. 11:25
 2/14 anonim ***** válasza:
79%
Másokkal van a baj,akik a társadalmi normák szerint élnek.
jún. 8. 11:34
 3/14 anonim ***** válasza:
45%
Kicsit unalmas már, hogy mindenki áldozat.
jún. 8. 11:36
 4/14 anonim ***** válasza:
66%
Ilyen idősen tanuld már meg lesz.rni mások véleményét...
jún. 8. 11:40
 5/14 anonim ***** válasza:
78%

Én is unnám a helyedben nagyon.

Kitalálnék ilyen hülyeségeket, és mindenkinek másikat dobnék be, pl.:

- Mindig vannak barátnőim, de előbb utóbb muszáj elásni őket.

- Meleg vagyok és egyszerűen nem találok 25 centis farkú párt.

- A 80 év feletti nők tetszenek.

- Mindig, amikor a randin elmondom, hogy 20 gyereket akarok, a nők otthagynak. stb

jún. 8. 11:43
 6/14 anonim ***** válasza:
84%
Egyik füleden be, másikon ki. 30 évesen eljuthattál volna már ere a szintre.
jún. 8. 11:43
 7/14 anonim ***** válasza:
68%
Nem mondták hogy bűn. megkérdezték.
jún. 8. 12:21
 8/14 anonim ***** válasza:
26%
Nem bűn, a saját életed úgy éled ahogy akarod, inkább a jövőre és a társadalmunkra/ társas kapcsolatokra nézve viszont nem oké,mert egyre több hozzád hasonló kezd lenni( igazából van is)akár férfi akár nő.
jún. 8. 12:24
 9/14 anonim ***** válasza:

Én is hasonló vagyok (bár van párkapcsolatom régóta), de sokkal jobban szeretek otthon lenni, otthon tenni-venni, mint kimozdulni, folyton társaságban lenni, stb.

Nem bűn, ha valaki így él, de nyilván a család, a rokonság jobban szeretné, ha nem otthon savanyodna az ember (te, meg én), hanem sok barátunk lenne, ezerrel pörögnénk, vidáman élnénk a szociális életünket, boldog párkapcsolatban élnénk, szóval úgy általában élnénk(!), nem csak léteznénk bele a világba. Valahol meg lehet érteni őket. Nem akarják, hogy teljesen elzárkózzunk a világ elől. (Mondjuk van különbség a teljes félrevonulás, besavanyodás, elmagányosodás között, meg a csendesebb, visszafogottabb életritmus között. Utóbbi még nem gáz.)

jún. 8. 13:17
 10/14 A kérdező kommentje:
Mondjuk az is érdekes, hogy pont szüleim róják ezt fel, akik állandóan otthon ültek amikor gyerek voltam, mármint dolgozni jártak rendesen, de azon kívül maximum évi 1 alkalommal elmentünk a legközelebbi városba valami programra, amúgy alig mozdultak ki.
jún. 8. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!