Miért ekkora bűn az, ha valaki egyedül szeret lenni? 30F
Én is unnám a helyedben nagyon.
Kitalálnék ilyen hülyeségeket, és mindenkinek másikat dobnék be, pl.:
- Mindig vannak barátnőim, de előbb utóbb muszáj elásni őket.
- Meleg vagyok és egyszerűen nem találok 25 centis farkú párt.
- A 80 év feletti nők tetszenek.
- Mindig, amikor a randin elmondom, hogy 20 gyereket akarok, a nők otthagynak. stb
Én is hasonló vagyok (bár van párkapcsolatom régóta), de sokkal jobban szeretek otthon lenni, otthon tenni-venni, mint kimozdulni, folyton társaságban lenni, stb.
Nem bűn, ha valaki így él, de nyilván a család, a rokonság jobban szeretné, ha nem otthon savanyodna az ember (te, meg én), hanem sok barátunk lenne, ezerrel pörögnénk, vidáman élnénk a szociális életünket, boldog párkapcsolatban élnénk, szóval úgy általában élnénk(!), nem csak léteznénk bele a világba. Valahol meg lehet érteni őket. Nem akarják, hogy teljesen elzárkózzunk a világ elől. (Mondjuk van különbség a teljes félrevonulás, besavanyodás, elmagányosodás között, meg a csendesebb, visszafogottabb életritmus között. Utóbbi még nem gáz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!