Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Aki használ drogokat az...

Aki használ drogokat az általában titkolja?

Figyelt kérdés
jún. 4. 21:53
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Biztos nem posztol egy spanglis szelfit.
jún. 4. 22:07
 2/10 anonim ***** válasza:
74%
Emberfüggő. Volt olyan ismerősöm aki titokban használta, meg volt olyan barátom is aki fűnek-fának ezt híresztelte, hogy ő, hogyan drogozik, meg mit szív stb. Konkrétan a csávónak a drogozás volt az egész személyisége.
jún. 4. 22:12
 3/10 anonim ***** válasza:
84%

1

Hat azert olyan is van, aki de.

Kerdezo, milyen drog es milyen hasznalat es milyen korben titkolas? Mert a sulyos heroinfuggot nem erdekli, ki tud mit rola, akinek meg a spangli megszokott a barati tarsasagaban, az ott nem titkolja, de anyukaja elott lehet.

jún. 4. 22:15
 4/10 anonim ***** válasza:
24%
Én nem titkolom, sok dolgot szoktam használni.
jún. 4. 22:20
 5/10 anonim ***** válasza:
65%
Pár éve az egyik ismerősömnek a húga csak ilyen témában posztolt instán, füves cigivel pózolt, meg bélyeggel a nyelvén. Aztán minden ilyet leszedett, mert angolt akart tanitani, és félt, hogy így q szülők majd nem hozzá viszik a gyereküket. Azóta nem posztol ilyeneket, de Ozorás profilképe van facen, úgyhogy... :D
jún. 4. 22:22
 6/10 anonim ***** válasza:
70%

Nekem amelyik ismerősöm drogozik az nem tagadja a szer használatot, sőt időszakosan még fel is vágnak vele.

Egyébként nagyon durva hangulatingadozást tud okozni néhányuknál a szer, volt egy barátom aki depressziós lett tőle és öngyilkos akart lenni pl.

jún. 4. 22:29
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Olyan nekem is volt.

jún. 4. 22:34
 8/10 anonim ***** válasza:
41%
Én azt látom, hogy a "könnyű drogokat" nem szégyellik az emberek. Vagy egyenesen dicsőségként élik meg, és téged néznek le, ha leszólod a dolgot. Mert a parti drogok jók, a füves cigi meg nem is káros stb.
jún. 4. 23:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Sok olyan van aki még büszke is rá meg olyan is aki titkolja
jún. 5. 01:12
 10/10 anonim ***** válasza:
ja, selfizik rendorokkel ahogy szivja papiron a kolat elottuk.
jún. 5. 01:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!