Szoktál olyan dolgokat csinálni egyedül, amiket az emberek általában társaságban szoktak?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy egyedül jársz étterembe, vagy kocsmába, vagy moziba stb.2022. okt. 11. 14:53
2/14 A kérdező kommentje:
Velem 3 hónapja szakított a barátnőm, azóta egyedül eljárok néha étterembe és mindig furán érzem magam :D
2022. okt. 11. 14:57
3/14 Sunshinedoll válasza:
Kocsmába nem járok, de étterembe, moziba, kiállításokra, koncertekre simán elmegyek egyedül.
4/14 anonim válasza:
Persze. Kb. mindent, amihez kedvem van.
5/14 anonim válasza:
Moziba például kifejezetten egyedül szeretek járni, így tudok teljesen belefeledkezni a filmbe.
6/14 anonim válasza:
Többször voltam koncerteken egyedül. Vannak barátaim, de vagy nem volt idejük vagy nem szeretik azt a zenét amit én így magam mentem, elején kicsit fura volt, de meg lehet szokni és örülök, hogy magam is el mentem mert nagyon jól éreztem magam.
7/14 anonim válasza:
sportolni egyedül megyek mindig.
8/14 anonim válasza:
Igen, étterembe, moziba, színházba, kiállításra.
Egyébként elég rosszul szoktam érezni magam amiatt, hogy egyedül vagyok, de nincs más választásom, ha el akarok jutni ilyen programokra.
9/14 anonim válasza:
Gyógyfürdőbe szoktam egyedül menni és nagyon jól elvagyok. Viszek olvasnivalót, rejtvényújságot és egy tollat és így pihenek egy napágyon, aztán úszok, fürdök, áztatom magam.
10/14 A kérdező kommentje:
Na igen fürdőbe én is szeretek egyedül járni.
2022. okt. 13. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!