Szoktál olyan dolgokat csinálni egyedül, amiket az emberek általában társaságban szoktak?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy egyedül jársz étterembe, vagy kocsmába, vagy moziba stb.2022. okt. 11. 14:53
11/14 anonim válasza:
Mindig egyedül szoktam enni, sportolni, kirándulni, vásárolni és moziba menni is.
12/14 anonim válasza:
Étterembe sokat járok egyedül.
13/14 anonim válasza:
Mindig is mindenhova egyedül jártam, járok, soha nem voltak barátaim vagy barátnőm. Étteremben elég furcsán szoktam érezni magamat, de találtam olyan helyeket ahol van két személyes kisasztal, ott nem olyan fura. Nyaralni furcsa még, kicsit úgy néznek az emberre, mint egy őrültre. Itt kitaláltam, hogy elkezdtem hosszakat úszni és kicsit úgy csinálok mintha én az úszás miatt lennék ott és edzenék. Akkor kevésbé kínos a dolog. Amúgy szoktak rám úgy nézni mint valami perverzre sajnos. Moziban egyedül jól elvagyok, koncerten is elvegyülök a tömegben. Mondjuk volt olyan, hogy fesztiválon kollégákba futottam és kínomban úgy csináltam mintha valakikkel lennék, hogy ne égjek be. Tök idegenekhez elkezdtem beszélni és odaálltam közéjük. Elég kínos volt.
14/14 anonim válasza:
13-as, miért nem csatlakoztál a kollégáidhoz inkább?
Csak te érzed kínosnak, valójában nem az.
Én napi 8 órában ügyfelekkel dolgozok, számomra öröm és kikapcsolódás az egyedüllét. Annyi emberrel van dolgom mindennap, hogy élvezem, ha végre magamban lehetek.
Amúgy meg az emberek el vannak foglalva saját magukkal, nem érdekli őket, hogy egyedül vagyok, vagy éppen kivel. Meg aztán nincs is hozzá közük, szóval én nem zavartatom magam, ha jól érzem magam, mosolygok is nagyokat egyedül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!