Egyedülálló 30-as 40-es hölgyek általában mit
csinálnak péntek esténként? Ülnek otthon a TV előtt?
Akár férfiak is írhatnak.
Igen, pont ezt csinálom. :) 30\N
2021. nov. 5. 21:26
2/15 A kérdező kommentje:
Ezt csinálom, bár inkább a gép előtt meg a könyvek felett ülök. Introvertáltként ez jelenti a boldogságot, pedig sosem nézik ki belőlem ezt az emberek.. A külsőm miatt (szoktam modellkedni, általában katalógus fotózások) első látásra valami bulizós, pasizós kis libának szoktak gondolni. Egyre jobban frusztrál ez, pedig távolabb ez a stílus már nem is állhatna tőlem. Aztán persze mindig kellemesen csalódnak bennem, de akkor is...29/N
2021. nov. 5. 22:12
4/15 A kérdező kommentje:
Utolsó akkor hogyhogy nincs barátod?
Túl magas a mérce, illetve senki sem tetszik. Van ilyen is. Nem mindenki akar ráfüggni egy másik emberre. Írtam is, hogy introvertált vagyok, vagyis aki nem tudja milyen ez a személyiség, az antiszociálisként szokta aposztorfálni az ilyen embereket.
2021. nov. 5. 22:54
Kicsit átrendeztem a nappalit, aztán ugráltam MTV 90s-ra, aztán néztem sorit, rejtvényt fejtettem, játszottam egy mobilos játékkal, és olvastam. Mindjárt olvasok tovább, csak előbb el kell caplatnom kivenni a lencsémet.
De ugyanezt csináltam huszonévesen meg tizenévesen is, a zene is stimmel. Nem a koromtól függ, hanem a személyiségemtől.
2021. nov. 5. 23:29
Nézik az X faktort. Vagy tudom is én mi most a trendi celeb műsor....
2021. nov. 6. 16:46
anyám esténként azokat a hülye műsorokat nézik az a mi kis falunk, x faktor meg ezek, napközben vagy ruhát vesz, vagy ügyeket intéz, vagy valami hogy az elfoglaltság látszatát keltse :D De mondjuk ő 1 hónapig melózik külföldön 1 hónapig itthon szabadság, nem tudom milyen azok az idős nők élete akik hétfőtől péntekig melóznak 8-12 órában. Gondolom nekik ugyan ez van este, csak napközben meg melóznak és az órát nézik minden percben hogy lehet-e hazamenni :D
2021. nov. 6. 22:26
Ezt a sok egyedülálló 30-40es nőt... De szívesen feldobnám a szexuális életeteket.
2021. nov. 7. 08:36
Én péntek esténként egy hittan (közösen imádkozó, biblia olvasó/értelmező) közösségbe járok, de éppen azon gondolkozom, hogy már nincs értelme velük összejönni.
5 és fél éve (20016. április 22. óta) szinte szünet nélkül (covid kényszerszünetet kivéve) tartom velük a kapcsolatot, de eddig elviselhető volt. Néhány hete viszont annyira "tiszteletben kell tartanom" egy közösségi tag különböző fóbiáit, hogy kezd elmenni a kedvem tőlük.
De előfordult már, hogy ehelyett péntek esténként egy férfi ismerősömmel találkozgattam, amely érintkezés során hivatali ügyeket beszéltünk meg.
47N
2021. nov. 7. 09:13
Kapcsolódó kérdések: