Mit csináltok egyedül péntek, szombat esténként?
Jó....aki pesti annak szívesen visszaírok:D
alapból a személyes találkozásban hiszek, szóval írjon az a ki tényleg komolyan is gondolja
Én szeretek egyedül lenni, tehát már várom a hétvégét, hogy végre ne kelljen pörögni és csend, nyugalom legyen. Olvasok, netezek, gondolkodok, rendet rakok, takarítok, kaját csinálok, zenélek. Ha pedig jó idő van, akkor akár spontán is elindulok a természetbe.
N
Hétköznap dolgozom,szeretem a munkahelyemet és a munkámat,szociálisan pont elég a Kollégákkal való kapcsolat a héten.
Péntek:zene,főzögetés,és 8-10 sör(gőzkiengedés) :)
Szombat:észheztérés,du.mosás,takarítás,ez-az.
Vasárnap:műhelyben hobby.
Nekem nincs pasim de nem nevezném magam magányosnak, az szerencsétlen lúzer emberre utal. Ha nagyon unom magam akkor elmegyek moziba (egyedül) vagy lemegyek és sétálok a környéken egy bő órát.
Sütök egy sütit, vagy tanulok (angol felsőfokra készülök, csak úgy), vagy filmet nézek angolul gyakorlás céljából.
Amit bánok, hogy kihagytam társaság hiányában az a Titanic kiállítás.
Péntek munka után:meglátogatom a szüleim, találkozom 1-2 baráttal, vásárolok, ilyenek. 7-8 előtt nem szoktam hazaérni. Otthon film, kisállatommal foglalkozom (ezt minden este kell persze), de most pl.hoztam haza munkát is.
Szombaton takarítás, mosás stb. napközben, délután, este pedig a tesómat szoktam meglátogatni (jóban vagyunk nagyon), van, hogy van valami családi program is, amire elmegyek, találkozom egy barátommal, stb. Este ha van még kedvem, net, film, zene.
Vasárnap főzni szoktam 1-2 napra előre, átgondolom, miket kell csinálnom a következő héten. Van, hogy ilyenkor is elmegyek valamerre, de azzal sincs bajom, ha épp otthon vagyok egy napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!