Esténként sírni akarok de nem tudok mi van velem?
Nappal nagyon vidám vagyok, este majdnem a fordítottja, egyedül élek.
22/f
Próbáld megkeresni a gyökerét a problémának. Pszihológusnál jártál már? Esetleg kiskori trauma ami este történt? Ez utóbbi előfordulhat mert nekem szüleim szétköltözése délután volt/nagy veszekedés/ és azután nem tudtam aludni délután. Lehet nálad is ilyesmi van csak este történt. Szerintem ez lelki eredetű probléma de így nem tudok biztosat mondani. Próbálj meg vicces videókat nézni vagy filmeket amik felvidítanak és nem leszel olyan/annyira szomorú. Ha még ez sem működik akkor pszihológus.
Remélem segítettem valamit!
Szia Fiú!
Basszus, pontosan így voltam én is amikor rájöttem, minimum BI vagyok. Tudod, mi volna a legjobb, ha egyszer egy jót dumálnánk, akkor úgy őszintén kiadhatnád magadból a fájó érzéseidet és BIZTOS, hogy jólesne, hogy megértő, hasonló mély érzelmű vagyok, mint te --- csak én mér túl vagyok a nehezén és tudom, hogyan fogadhatod el magad és lehetsz boldog! Nagyon szívesen segítek, ha Pesten laksz, vagy közel, össze kell jönnünk. Mára már pszichológiával és szexualterápiával foglalkozom. Nyugi, szívességből segítek, ingyen! Egyébként nem szégyen sírni,- SŐT! Mély érzelmeket takar. Tehát, írj priviben, ha gondolod, mondom a tapasztalataim és tanulmányaim alapján szívesen segítek. Egyébként van egy nagyon jó lemez, az a címe: FÉRFIKÖNNYEK Ott hallottam ezt a számot - de érdemes a többit is meghallgatni, én anyától kaptam, ő a Rózsavölgyiben vette. Hallgasd meg: https://www.youtube.com/watch?v=t-S69t11Xv0
Írj és segítek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!