25-30ev körül legtöbb embernek nem maradnak nagyon barátai már ?
Ezek főleg haverok és nem barátok. Sokan élnek abban a hitben, hogy nekik vannak barátaik, de igazából a bajban ismerszik meg, hogy valóban azok-e. Nagyon kevés valódi barátság van és azt nem teszi tönkre a távolság, vagy a gyerek se, ha valakik valóban barátok, akkor ott maradnak egymás mellett akkor is, ha változnak dolgok az életükben.
Nekem sincs ilyenem, igazából nehéz a mai világban ilyet találni. Hiába vagyok én megértő, empatikus, jó barát, ha ez nem kölcsönös, akkor az is max haver volt.
A régi, gyerek-, és diákkorkori barátok helyét újak váltják fel. Nem kell ragaszkodni a régi barátságokhoz, ha már eltávolodtatok, más az érdeklődési körötök, változtak a családi viszonyok, nyitni kellene új ismeretségek, barátságok felé, akkor nem lennél magányos.
Mikor férjhez mentem, gyerekem született, eltávolodtunk a barátnőmmel egymástól, amikor ő is anya lett, "visszatért" a régi barátság, mert megint hasonló lett a helyzetünk, volt közös téma. Ilyen is van.
Valószínűleg életkori sajátosság is, bár az én esetem kicsit atipikus. De már jó ideje nincsenek.
30f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!