Hogy változzak meg?
Gondolkodtál rajta valaha, hogy jó lenne megtanulni motorozni ?
Kitisztítja a fejedet és az esélyed is növekszik egy kicsit arra, hogy összebarátkozz valakivel.
és még a busz is elütheti, ha a kanyarban előz:) Nem vicces, amit írtam, de eszembe jutott egy ismerős.
Amúgy meg el kell magad helyezni, de nem oda, ahova most teszed magad, hanem rendesen és magadat értékelve. Az, hogy egyetemista vagy azt jelenti, hogy nem a legbutábbak közt vagy, van eszed, képes vagy tanulni, érdekelnek a dolgok. Azt itt nem látjuk, hogy mi a kapcsolatmentesség oka, de hogy vágysz ilyesmire az azt jelenti, hogy egészséges vagy. Hobbid van, érdekel valami tevékenység? Azt lenne szerintem érdemes megnézni. Mostanában még a vak macskák idomítására is lehet társakat keresni, ha az érdekel.
Egy időben mindig rosszul adtam el a régi autóimat, mert nagyon el akartam adni őket és ez azonnal látható volt. Aztán rájöttem, hogy nem így kell ezt csinálni. Ma már úgy adom el, hogy szinte hagyom, hogy a vevő rábeszéljen, hogy pont neki adjam, mert amúgy nem adom oda. Szóval úgy látszik, mintha meg kéne arról győznie, hogy neki kell adjam. Kicsit így van a kapcsolatokkal is. Nem kell megfelelni, erős vagy, értékes vagy, bárkivel nem adod össze magad. Ha akarja az ismeretséged, akkor ok, ha nem, akkor is rendben van. Ez működik szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!