Lekéstem az emberi kapcsolatokról?
Nem.
Csapatsportra, festő tanfolyamra, nyelvet tanulni, tematikus sétákra, főzőkurzusra, társas utazásra, vasút modellező klubba, stb.
Nekem voltak emberi kapcsolataim. Bár ne lettek volna, akkor nem ér annyi csalódás,kár és bánat.
Kimondottan örülök,hogy elvitte őket a sors az életemből.
F
Túlértékeled az emberi kapcsolatokat. Ez amúgy is a szinglik, egyedülállók kora.
Szerintem gondolkodj el, hogy miert tavolodtal el elsősorban önmagadtól? Mert azert erezheted ezt, hogy mindenen kívül vagy! Nem követted a belső hangod régóta
Kérdező: nem késtél le semmiről.
Érdeklődj sokminden iránt, legyél nyitott, lépj be csoportokba, kötetlenül ismerkedj emberekkel - nem rágörcsölve az ismerkedésre.
Szerintem kb bármilyen életkorba lehet barátokat vagy éppen társat szerezni, nem kell kétségbe esni, ha nem jött össze eddig.
Persze egyszerűbb mikor mondjuk egyetemista az ember, mert több időd van és mindenki nyitottabb, de később is ugyan úgy lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!