Már teljesen elvette a munkakedvemet a magány. Mit csináljak?
Tinderezek, társkeresőzök, de 32 évesen már kezdek belefáradni.
Nemhogy dolgozni, munkát keresni sem akarok. Unok már mindent. Szedjek esetleg antidepresszánst?
A 10-es utolsó mondta egy nagyon divatos,de egyáltalában nem általánosan igaz, hangzatos duma.
Sok embert ismerek,akik magányosak,egyiknek sem jött a nagy Ő,soha.Ahogy nekem sem még,pedig 55 éves vagyok.
11#
Ez egy nagyon közismert jelenség nem kamu.
Kár hogy kizárólag a nőknél van így, mert náluk tényleg magától jön a nagy Ő pont akkor amikor a csaj nem számít rá
Férfiaknál egészen más a helyzet: vagy összeszedsz valakit, vagy egyedül döglesz meg, lehet választani. Kivétel ha nagyon jóképű vagy, akkor jönnek a csajok maguktól is, de akkor fel sem merül a magány kérdése igazából
Akkor három sikertelenül végződő kapcsolat után, férfiként, egyedül fogok megdögleni.
10-es vagyok. Tessenek már elolvasni a kérdés első mondatát:
"Tinderezek, társkeresőzök, de 32 évesen már kezdek belefáradni."
Akkor mit tetszenek javasolni a kérdezőnek?
"Tinderezek, társkeresőzök, de 32 évesen már kezdek belefáradni."
"Akkor mit tetszenek javasolni a kérdezőnek?"
Nyilván azt hogy közönséges külsővel a tinderezés egyenlő a nullával. Mármint társkeresőzni általában véve is olyan mintha nem csinálnál semmit sem, hiába vagy aktív.
Tehát érdemes volna leszakadni a netről és élőben próbálkozni ha lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!