Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan tudom a stresszt...

Hogyan tudom a stresszt feldolgozni, amit a havi számlák befizetése jelent, amivel mindig egyedül kell megbírkózzak?

Figyelt kérdés

Egyedul élek, aminek sok elônye van, de hátránya is. Peldaul nem tudok arra gondolni, hogy majd a szamlaim ígyis úgyis kifizetôdnek, peldaul, ha kicsit többet költök.

Nekem iszonyat ijesztö minden hónapban egyedul nyitni a szamlakat es szembesülni veluk es ki is fizetni egyedul . Mindig felek hogy egyszer nem lesz eleg penzem ra. Ez a legnagyobb félelmem, hogy egyszer nem lesz penzem es nincs ki segítsen.

Mas hogyan bírkózik meg ezzel az érzéssel ?

márc. 3. 10:31
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

Az elsô dolgom, hogy a szamlakat befizetem

Vajon hanyszor kell ezt még elismételjem?

Tenyleg, mint az elromlott lemez, offoltok es ugyanazt a hulyeseget írjátok.

Intellektus limitált

márc. 3. 16:58
 32/36 anonim ***** válasza:
A nyelvtan nacik voltak mar kerdezo?
márc. 3. 17:15
 33/36 anonim ***** válasza:
79%

Add ki a lakásod, költözz olcsóbba.

Keress többet!

Költs kevesebbet!

Stressz ellen meditálj!

Keress lakótársat, akivel osztozol a költségeken!

Képezd tovább magad, hogy legyen normálisabb munkahelyed. Menj külföldre dolgozni.

márc. 3. 20:39
 34/36 anonim ***** válasza:
93%

Gondold át, hogy mi az, amin spórolni tudnál.

Írok pár példát:

- Fodrász. Fesd magad a hajad, úgy sokkal olcsóbb, és csak nagyon ritkán járj fodrászhoz!

- Közlekedj biciklivel, ha csak lehet, így nem kell bérletre/jegyre/benzinre költened.

- Ne költs üdítőitalokra, helyette igyál vizet, egészségesebb is amellett, hogy olcsóbb.

- Ne költs konditeremre, edzőre, ha sportolsz, akkor válaszd a futást, ahhoz csak egy jó futócipő kell, semmi más.

- Spórolj a kaján is addig, míg össze nem gyűjtesz annyi pénzt, amennyi a havi rezsiköltséged háromszorosa. Ez legyen a vésztartalékod és ne nyúlj hozzá csak a legvégső esetben!

márc. 6. 10:56
 35/36 A kérdező kommentje:

30 as, nekem a stresszt az is jelenti, hogy a szamlak befizetese es egyszeri alapos bevasarlas után, mar csak egy hetig van penz a kontómon. Tehat 3 hetig semmi penz a kontómon. Szamlaim kifizetve es van mit ennem, mert egy egesz hónapra brvasarolok, de penzem nincs egy kavera a cukrászdában stb.

Es ez nem stressz?

Vagy mar fel se fogod mit mondanak neked?

Ja, te miutan kifizetted a szamlaid nyugodt vagy ha tizezer forintod maradt akkor is.

márc. 6. 18:19
 36/36 anonim ***** válasza:

Én írnék egy megoldást, de inkább privátban, nehogy véletlenül rosszul süljön el a jószándékom.

Azonkívül nem nevezted meg, hogy melyik országban élsz? Mintha egyik kommentedben azt olvastam volna, hogy nem Magyarországon...

márc. 8. 07:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!