Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan tudom a stresszt...

Hogyan tudom a stresszt feldolgozni, amit a havi számlák befizetése jelent, amivel mindig egyedül kell megbírkózzak?

Figyelt kérdés

Egyedul élek, aminek sok elônye van, de hátránya is. Peldaul nem tudok arra gondolni, hogy majd a szamlaim ígyis úgyis kifizetôdnek, peldaul, ha kicsit többet költök.

Nekem iszonyat ijesztö minden hónapban egyedul nyitni a szamlakat es szembesülni veluk es ki is fizetni egyedul . Mindig felek hogy egyszer nem lesz eleg penzem ra. Ez a legnagyobb félelmem, hogy egyszer nem lesz penzem es nincs ki segítsen.

Mas hogyan bírkózik meg ezzel az érzéssel ?

2024. márc. 3. 10:31
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
95%

Akkor viszont érdemes meggondolnod, hogy valóban minden szolgáltatás kell, amire most fizetsz?

Például internet az kell, de tv előfizetés is kell mellé?

Van ingyenes tv adás is, vagy például internetes.

2024. márc. 3. 11:11
 12/36 A kérdező kommentje:

Kösz az ertekes hozza szólásod, de nincs tévé elöfizetésem. Es semmi fölösleges elöfizetésem. Smart tévém van es internetes programok.

Mondom, nem kérek több választ, senki sem érti a kerdest.

Nem büdzsé tanácsot kértem, mert a penz dolgaim kontroll alatt tartom, hanem a stresszel való megbírkózás ami kihívást jelent.

2024. márc. 3. 11:15
 13/36 A kérdező kommentje:
Gondolom most mindenki azt hiszi h ezer szolgalatatasom van es abból kéne lefaragni es de jó ötlet
2024. márc. 3. 11:16
 14/36 anonim ***** válasza:
95%

Akkor viszont máson kéne gondolkodnod.

Azt mondod, semmiféle megtakarított pénzed nincs, és ez nagy baj, valóban félhetsz tőle.

Akkor pedig vagy a lakásod túl nagy, olcsóbbat kéne keresni.

Vagy pedig keveset keresel. Akkor pedig a főnökhöz kéne odamenni, és vázolni neki, hogy nem tudsz megélni, több pénz kéne.

Ha ez nem megoldható, más munkahelyet kell keresni. Ha szükséges, ehhez tanulni is kell valamit.

2024. márc. 3. 11:21
 15/36 A kérdező kommentje:

Most már tudom, hogy miért értik félre, tarskeresô hirdetésnek értik a kapcsolati problema kérdéseit, ugyanígy ezt a kerdest is ahogy felre erik, es amerre úgy klimpíroz az agyuk többnyire félre.

Tehát ritka az, amikor valaki választ kap a kerdesere.

Kulönben egyetemen pontosan ezt tanítják, hogy a kérdésre válaszolj, ne írd körbe es dumálj össze vissza mert egyes.

Errôl ennyit. Szövegértés nem nagyon megy, teljesen mas temak es kerdesekhez jutunk

2024. márc. 3. 11:51
 16/36 A kérdező kommentje:
És persze, értem már, hogy ha valakit megcsal a párja, vagy szexualis problemaban kér tanacsot, így fordul elö, hogy kap 10 privàtot, mert az itteni iq bajnokok úgy értik ezt, hogy ez felhívás a keringöre, es eselyuk van. Ugyanígy most penzbeosztási tanacsokat kapok
2024. márc. 3. 11:53
 17/36 A kérdező kommentje:
És beszeljek a fönökkel (lehet nincs, de mindegy) es biztos nagy lakásban lakom, a valaszoló mar csak tudja
2024. márc. 3. 11:55
 18/36 A kérdező kommentje:

Vagy akkor írjam meg a címem, nevem, lakás tervrajzát töltsem fel, hogy lássák a valaszolók, hogy miröl is van szó.

Es nem ártana egy kontókivonatot sem mellékelni, hogy lássák hol folyik el a pénz, mert csak így lehet tudni a dolgokat es valaszt adni. Nem?

2024. márc. 3. 11:57
 19/36 anonim ***** válasza:

Az a kérdés, hogy meg akarod oldani a dolgokat?

Akkor a fentiek jöhetnek szóba.

Teljesen mindegy, hogy mekkora lakásban laksz: NEKED nagy. Vagy túl felkapott helyen van, stb.

Vagy túl keveset keresel. Azon meg úgy lehet segíteni, ahogy írtam.

Az a probléma, hogy nem lenne elég a stresszt megoldani, mivel valóban egy életveszélyes helyzetben vagy. Ilyen életet, amit most élsz, te nem engedhetsz meg hosszú távon magadnak, mert csőd lesz a vége akkor is, ha nem stresszelsz. Ha igen, akkor még hamarabb.

Tehát ezen mindenképpen változtatnod kell, és ha ezt nem akarod, akkor még durvább lesz majd a pofon, amit az élettől kapsz.

Nekünk ez csak annyiban lesz rossz, hogy sajnálunk téged, de megoldani viszont neked kell.

Ehhez tudunk egy kis segítséget adni, ha elfogadod.

2024. márc. 3. 12:03
 20/36 A kérdező kommentje:
Ezen megoldani nincs mit. Nem lakom nagy lakásban, se piros lampas negyedben sem az eiffel torony mellett. Betegnyugdíjam van, nem tudok ennel többet keresni, ha akarok sem es egyedulállóként nem tudok félre tenni, ha akarok sem. Nem arrol van szó, hogy nem akarok felre tenni, hanem nem tudok
2024. márc. 3. 12:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!