Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mikor érzed leginkább a...

Mikor érzed leginkább a barátok hiányát?

Figyelt kérdés
Én ünnepeken, (Nem köszönt fel senki szülinapon, névnapon. Nincs kivel ünnepelni.) illetve nyáron.

2024. febr. 26. 20:51
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
28: 100 százalék, hogy nő vagy.
2024. márc. 1. 11:22
 32/32 anonim ***** válasza:
100%
Egy barátom sincs. Sosem tudok senkit meghívni magamhoz, nem tudok elmenni barátnőkkel mert nincs, nem tudok nagy szülinapi bulit tartani barátok körében, nincs olyan külsős bizalmasom, nincs kivel elmenjek ruhákat venni stb. Így volt mindig és mindig is hiány érzetem volt emiatt. Nem tudom miért nincs barátnőm. Volt egy két ember akit annak hívtam, hogy valahogy nevezzem, de nem voltak igazi barátok, csak héba hóba összefutottunk. Plusz mindig pénztelen volt kb mind, beülni nem lehetett velük sehova mert forintoskodtak. Egy idő után ez zavaró volt egy kicsit, de nem emiatt lett vége velük. Most 1 éve tényleg senki se... Addig se, de most már 100%-ban senki. Szar...
2024. márc. 7. 18:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!