Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mikor érzed leginkább a...

Mikor érzed leginkább a barátok hiányát?

Figyelt kérdés
Én ünnepeken, (Nem köszönt fel senki szülinapon, névnapon. Nincs kivel ünnepelni.) illetve nyáron.

2024. febr. 26. 20:51
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
88%
#20: Meglepően értelmes megfogalmazásba bújtatott incelkedés. Elismerésem, tényleg
2024. febr. 27. 10:31
 22/32 anonim ***** válasza:
2%

Mégis mit vártam egy olyan oldalon, ahol a válaszadók 80 százaléka nő :)

Mutassak reprezentatív felméréseket, eredményekkel? Szeretnéd? A tudomány is "incel"?

2024. febr. 27. 10:34
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek szüksége van egy barátra. Aki mást állít, az hazudik.. Nagyon szar a magány, főleg hosszútávon. Valójában a magányos emberek szenvednek. És itt nem a szinglikről beszélek, mert a szingliknek is kehet baráti körük.
2024. febr. 27. 10:35
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

#22: Ha nekem szólt, akkor miért gondolod, hogy nő lennék? Csak nem azért, mert az incel torult világképbe ez illik bele? XD

#23: Ez olyan általánosítás, mint az élet értelme a gyerek, mindenki hetero házasságban lehet csak boldog, aki nem 6-14-ig nyomja a gyárban az nem is dolgozik rendesen stb.

2024. febr. 27. 10:41
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
24# Az ember nem a magányra született. Ha egy csecsemőt magára hagynak, nem etetik-itatják, nem beszélnek hozzá, akkor a baba egyszerűen meghal, elsorvad. Nem fejlődik ki az agya sem rendesen..
2024. febr. 27. 10:49
 26/32 A kérdező kommentje:

#23: Mennyire igaz! Míg voltak barátaim, jártam el otthonról. Lettek élményeim.

Volt kivel megbeszélni dolgokat vagy csak hülyéskedni.

Őszintén szólva én is csak szenvedek. Jól írtad.

Aki azt írja normális, meg jó dolog a magány, azokat nem értem. :(

2024. febr. 27. 11:00
 27/32 anonim ***** válasza:
85%

#25: Ez milyen év már? Melyik emlős kicsinye éli túl tök egyedül születés után, mégis a felnőtt egyedek magányosan élnek? Ha elkezdesz gondolkodni rajta, túl hosszú lesz a lista.

#26: Szimplán nem vagyunk egyformák. Nincs ebben semmi. Ahogy tőled is el kell fogadni hogy depressziós vagy a magánytól, másnak lehet erre igénye. Ennyi.

2024. febr. 27. 11:49
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

"Mégis mit vártam egy olyan oldalon, ahol a válaszadók 80 százaléka nő"

Én nem vagyok nő, de ettől még mélységesen megvetlek téged.

2024. febr. 27. 21:01
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Amikor nehéz helyzetbe kerültem, akkor elfordultak tőlem. Bánom is, meg nem is, mert így legalább kibújt a szög a zsákból
2024. febr. 27. 21:32
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Én leginkább akkor, amikor kedvem lenne utazni. Egyedül nem szeretek, főleg külföldre, olyan helyre, ahol nem beszélem a hivatalos nyelvet.
2024. febr. 29. 10:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!