Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Úgy érzem már soha nem lehetek...

Úgy érzem már soha nem lehetek szerelmes. Volt páromat képtelen vagyok elfelejteni, peddig már lassan 4 hónapja szakítottunk. Valaha elfog ez múlni? Menjek pszichológushoz? (Nem kérek rosszindulatú megjegyzéseket.)

Figyelt kérdés

Nagyon sokat dolgozom, igyekszem a gondolataim elterelni, de nem megy. Mindig vannak időszakok, amikor elkezd hiányozni.

Par hete írtam neki, de még csak el se olvasta. Olyan rosszul esett, pedig ő bántott meg.

2024. febr. 25. 23:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Másfél éve vagyok így, ahogy most te. Annyi, hogy vannak jobb hetek, esetleg hónapok. De valahogy mindig sikerül "visszaesni". Ha találsz is valakit társkeresőn, hidd el, nem lesz jó, nem fog működni amíg az exedet szereted. Én is beszoptam ezt.
2024. febr. 29. 18:42
 12/13 A kérdező kommentje:

Basszus :(

Remelem vege lesz lassan es te is tovabb tudsz lepni.

En most pont a jobbik idoszakomat elem, eszembejut neha, de nem leszek szomoru. Remelem igy marad.

Szerintem azert nem tudom meg elengedni, mert soh nem mondta el a valodik okat a szakitasunknak. Magam kellett kibarkobaznom, azok alapjan, amik utana tortentek.

2024. márc. 4. 21:39
 13/13 A kérdező kommentje:

Mikor ezt írtam februárban, tényleg azt hittem, sose leszek már túl rajta. Most már mosolygok ezen, mert elfogadtam.

Nem felejtettem el, de már nem hiányzik. Ha látom, picit rossz, de utána nagyon könnyen továbblépek. Már alig jut eszembe. Végre jól érzem magam a bőrömben, nincs amugy senkim, de szuperül érzem magam. Várom mithoz a holnap, végre újra vidám vagyok.

Ezt csak azért írtam le, ha valaki most ebben a helyzetben van, csak tudja, hogy idővel jobb lesz. Úgy a legkönnyebb ha elfogadod, hogy nem a te hibád ha nem vagy neki elég jó. Te tökéletes vagy csak ezt ő nem látja.

2024. ápr. 17. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!