Mennyire gyakori az, hogy a férfi páciens szerelmes lesz a pszichológusnőjébe a terápia alatt? Hallottatok már ilyenről, esetleg éltétek-e át?
Alapból nem megyek ellenkező nemű pszichológushoz, mert úgysem értene meg.
L
Nokent ferfihez jartam, nagyjabol egyidosek voltunk, es meg a nekem jokepu ferfiak koze is tartozott. Nem lettem szerelmes bele :) de teny, hogy kotodtem hozza, es egy idoben mindent vele beszeltem meg.
Reagalva a korabbi felvetesekre:
Nekem egy ismerosom ajanlotta ot, meglepodtem, hogy ferfit javasolt, de akkoriban annyira melyen voltam, hogy nem volt erom mast keresni. Hasonlo felelmeim voltak, mint az 1-es valaszolonak: o ferfi, nem fogja megerteni a mergezo kapcsolatomat, sot, majd a ferfi partjara fog allni. Semmi ilyen nem tortent, mindvegig objektiv maradt. Konnyeden beszelt a noi temakrol is. Amikor nehezebben beszeltem valamirol, arrol egy nonek is nehezen beszeltem volna.
Nekem jo volt igy, nagyon sokat segitett. Nem valtanek nore.
Egy hölgyhöz jártam (54ff vagyok) aki kb 12 - 15 évvel volt fiatalabb. 3 alkalom után éreztem, hogy nem tud mit kezdeni velem, halandzsa számomra az egész. Ahhoz hasonló volt rám a hatása, mint amikor mondjuk a forró levesre rászoltsz
-hülj le mert éhes vagyok
Mint nő viszont nagyon tetszett. De idegen maradt a beszélgetéseink alatt, tehát csak optikai vonzalom maradt a részemről. Majd ismét egy hölgy következett. Ez 5 alkalom volt. Vonzalom nem alakult ki. Optikailag sem. Jó volt, segített ténylegesen, viszont anyagilag nem szerettem volna tovább finanszírozni ezt a lehetőséget, mert sokkal drágább volt mint az átlag agykurkászok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!