Együtt vagyok a barátnőmmel, de bebeszélte az OCD-s agyam, hogy szerelmes vagyok egy másik lányba. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nyilván a mostani barátnőmmel szeretnék lenni mindig. Vele képzelem el a jövőm. Viszont volt egy lány aki régen tetszett, de az ő részéről nem sikerült összejönnünk. Most azt beszélte be az agyam, hogyha rám írna ez a régi lány akkor én biztos őt választanám és, hogy nem a mostani barátnőmet. És már konkrétan annyira nyomaszt ez az érzés, hogy aludni se tudok. Folyamat ezen jár a fejem. Ha a barátnőmmel megosztanám ezt. Féltékenykedne és azt mondaná, hogy ennek itt vége. És nem is szeretném elmondani neki mert nekem mindennél fontosabb, de ez a nyomasztó gondolat ez megöl. Ha nem lenne barátnőm akkor lehet adnék esélyt neki, de mivel most van és ő érdekel ezért számomra szóba se jöhetne más. Volt valakinek hasonló OCD-s/kényszerbeteg gondolata? Egyszerűen kezdek bekattani. Rendesen szorongok és bűntudatom van.2022. dec. 11. 18:45
1/1 anonim válasza:
Tipikus kényszergondolat. Menj el szakemberhez (pszichológus) mert ha most még valahogy megmeg oldod, de kesőbb megint kifog jönni ez a betegség és akadályozni fog egész életedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!