Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Négy éves húgom előtt szerelme...

Négy éves húgom előtt szerelmeskedtünk a barátnőmmel. Szégyenlem magam. (? )

Figyelt kérdés
Szüleim Valentin nap alkalmából elutaztak egy hosszú hétvégére (péntek-kedd, ma jöttek haza). Szombattól kezdve a barátnőm is itt aludt, hogy közösen vigyázzunk a húgomra, bár már sokszor vigyáztam rá egyedül, de most átjött segíteni. A nappaliban ültem, tv-t néztem, mert ő bemenet lefektetni a húgom. El is aludt, úgyhogy kijött hozzám, majd összebújtunk, szerelmeskedtünk, de aztán kijött a húgom, mert inni szeretett volna, mi meg ott voltunk, mint két szerencsétlen, szóval gyorsan fel kellett öltöznünk, de ő már egyből letámadott a kérdéseivel: mit csináltatok? Én meg azt mondtam, hogy játszottunk csak. Azt is megkérdezte, hogy "mi az a fütyimen" (gondolom az óvszerre gondolt), de erre már nem tudtam mit mondani. Annyira szégyenlem magam, és nagyon mérges vagyok magamra, hogy ezt kellett látnia a négy éves húgomnak, de hamar el fogja felejteni, nem? Anyáéknak vajon el fogja mondani? Nagyon cikinek érzem a helyzetet. Ezen kattog az agyam. Barátnőm már hazajött, szüleim most este jöttek haza. Vajon holnap reggel szóba fogja hozni a húgom? Tudom, hogy nagy marha vagyok. Barátnőmből nem láthatott sokat, mert melltartó volt rajta, rajtam meg póló is. Miután adtunk neki inni, visszafeküdt, és hamar elaludt, utána mi is, valahogy nem volt kedvünk folytatni. És ha az oviban mesél? Nagyon félek.
2018. febr. 20. 22:35
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
83%
Bekamuzhattátok volna neki, hogy fel sem kelt egyszer sem. :D
2018. febr. 20. 22:37
 2/22 A kérdező kommentje:
Lehet :) Bár mondjuk nem olyan buta, hogy bevegye
2018. febr. 20. 22:41
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűbb hogy ha elmondod a szüleidnek előre ha olyan a kapcsolatotok. Biztos hogy fogja emlegetni minden gyerek szeret mesélni.
2018. febr. 20. 22:43
 4/22 anonim ***** válasza:
95%
Hát, ha szerencséd van, hamar elfelejti. Ha nincs, akkor talán még mindig jobb, ha a szüleiteknek beszél róla és ők "leszerelik" valahogy, nehogy az oviban ez legyen a "sláger".
2018. febr. 20. 22:46
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
4 éves a lányom olyan a memóriája, hogy ihaj,olyan dolgokra is emlékszik amire mi már nem😀...ha nem is holnap, de akár 1 hét múlva is felhozhatja, beszélhet róla...a helyedben elmondanám a szüleimnek, hogy ha felhozza le tudják 'szerelni'
2018. febr. 20. 22:52
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer én is rajtakaptam a szüleim, 5 évesen, ennek már 20 éve és még mindig emlékszem:-D
2018. febr. 21. 06:50
 7/22 anonim ***** válasza:
44%
Hogy rövidtávon kinek mint mond, a jó ég tudja. De hogy hosszútávon nem fog emlékezni rá, az tuti...
2018. febr. 21. 06:58
 8/22 anonim ***** válasza:
7%

4 éves húg már tudja mi az, hogy kuki? Van még egy öcsétek is talán? Vagy már máskor is látta a tiedet?:D

Valami nem stimmel a sztoriban!

2018. febr. 21. 07:00
 9/22 anonim ***** válasza:
7%
Tájékozott kislány lehet, hogy 4 évesen már tudja mi lóg a lábad között. Én mondjuk biztos nem melltartóban szexelnék.
2018. febr. 21. 07:07
 10/22 anonim ***** válasza:
94%
Utolsó kettő: ti nem jártatok oviba? Már kiscsoportban is szemrevételezik mi van a másik lába között. Egy 4 éves már simán tudhatja. Én a mai napig emlékszem, hogy az óvónéni magyarázta nekünk hogy hogy lesz a baba, jött a gólya mesével, én meg mikor anya jött értem megkérdeztem tőle hogy nem kellene-e megmondani az óvónéninek hogy nem így lesz kisbaba mert bajok lesznek? Bár az is igaz, hogy nálunk mindig is nyíltan beszéltek az ilyenekről. Elég egy ilyen gyerek a csoportba és már az összes tud mindent:-D
2018. febr. 21. 07:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!