Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel tegnap szerelmeskedtünk.9én volt menzeszének első napja. Nem volt nálam óvszer mert nem készültem rá hogy bármi ilyet csinálunk. A megszakításos módszert alkalmaztuk. Lehet-e nem kívánt terhesség?
Az, hogy valakinél nem lett gond, nem jelenti azt, hogy nem lehet.
Igen, lehet terhes a barátnőd.
És ne haragudj, de nem értem az érvelésed. Egy óvszer akár három gramm súlyú is lehet. Ha élsz szexuális életet, akkor igazán nem olyan nagyon nehéz legalább egyet fixen a tárcádban tartani.. és ugyanez igaz a barátnődre is. Minden női táskának vannak zárható cipzáros zsebei, az egyikben legyen óvszer. Hogy bármikor szexelhessetek anélkül, hogy utána gyereketek legyen.
Mindenesetre ha a 95 a születési dátumodra utal, nem lenne hülyeség NAGYON GYORSAN elmenni esemény utáni tablettáért. Már így is elég sok idő eltelt, és a tabletta annál hatásosabb,minél előbb veszi be.
A ciklus 13. napján rizikózni? Kemény, nagyon kemény.
Nem vagytok idegbajosok.
A peteérést megelőző 3, és az azt követő 1 nap a legveszélyesebb.
Egy 28-32 napos ciklusnál ez kb. 11.-19. nap közötti időszakot jelenti.
Nyomás sürgősségi tablettáért, ha nem szeretnétek bajt!
Utolsónak igaza van.
Az hagyján, hogy idióták voltatok, de pont azon a napon, mikor a legnagyobb az esély a terhességre. Gratulálok a sok eszetekhez!
Ha nincs koton, akkor nem kell dugni. Ennyi. Ki lehet egymást elégíteni máshogy is (van szád, meg kezed is, lehetne használni).
Takarodjatok el esemény utániért, MOST!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!