Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek e terhes? Nagyon félek :s
Szóval.. Kb két hete lefeküdtünk a barátommal. Használtunk óvszert, minden. meg mikor elment akkor is inkább kivette.
De azóta nagyon félek. hónap közepe/vége körül kellene hogy megjöjjön és már alig várom !!
De nemtudom, lehet csak bebeszélem magamnak ezt az egészet, meg már utána is jártam a neten hogy mik a tünetek és kb egyiket sem produkálom de akkor is félek. Mit tegyek ?:s
jobban is teszed, ha félsz
a stressz növeli a spontán vetélés kockázatát
kellene egy kis szexuális érettség...
gondolom első eset volt, és lehetsz kb 14 éves.
a fertilizációs idő maximálisan az ovuláció előtti 6 nap, és az ovuláció utáni 24 óra.
magyarul. ha bejut a sperma, az ideális körülmények között maximum! 7 napig életképes. ha bejut, el kell jutni a petevezeték ampulláris részébe, és ott várnia kell amíg nem jön egy petesejt. amikor a petesejt lelökődik (ovuláció) akkor 10-12, de maximum 16 órán keresztül képes a megtermékenyülésre. utána már nem.
Azt szokták mondani, hogy a menstruáció előtti 1 hétben már egyáltalán nincs szükség védekezésre, akkor gyakorlatilag 0 a terhesség valószínűsége.
Trust me, I'm a med student.
Na most csak a félreértés elkerülése végett 18 vagyok, és ez volt az első alkalom. Csupán ezért félek mert nem csináltam ilyet ezelőtt még soha, ezért is tettem fel a kérdést.
De köszönök minden választ :)
Figyelj.Védekeztetek.Az a lényeg.
Gumit húzott nem szakadt ki.Ráadásul ki is vette.Szóval ezen nem kell aggódni.
hát remélem!!
köszi a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!