Négy éves húgom előtt szerelmeskedtünk a barátnőmmel. Szégyenlem magam. (? )
Miért ne tudhatná.mi van a férfiaknak?
Apával sokszor fürödtem együtt (amúgy orditottam fürdés alatt, utáltam), tök tisztában voltam vele hogy neki fütyije van, anyának meg puncija, és 6 évesen azt is tudtam már hogyan készül és születik a gyerek, mert elolvastam egy gyerek-ismeretterjesztő könyvkben. :)
100%, hogy meg fogja kérdezni anyádékat :)
Elárulom, hogy a legtöbb 2 éves is tudja, mi a kuki, meg a nuni.
Kérdező, elhiszem, hogy kínos neked ez a szitu. Ha olyan a kapcsolatod a szüleiddel, meséld el neki. Ha nem, akkor kishugodnál puhatolózz, kérdezd meg, emlékszik-e arra az estére (félálomban volt, valószínű, hogy el is felejtette). Ha emlékszik, hallgasd meg a kérdéseit, de készülj fel előtte válaszokkal. És aranyos vagy, hogy ennyire aggódsz, de nyugi, semmiféle trauma nem érte tesódat. :)
Hasonló történt már velem is, csak mi a hálószobában szerelmeskedtünk a párommal és nem a nappaliban, a kishúgom pedig azért nyitott ránk, mert rosszat álmodott és velünk akart aludni. Ő is kérdezgetett amúgy ilyeneket, mi meg próbáltuk a saját nyelvén elmondani az igazat, hogy megértse, és szerintem nagyjából sikerült is. Aztán másnap ezt elmondtam a szüleimnek, később pedig a húgom is beszámolt nekik a látottakról, beszélgettek egy kicsit és kész, többet nem jött fel ez a dolog.
Ez az eset 10 éve történt. 26/F
A három évesem úgy tudja, bunyóztunk :D
Azóta se tudom, hogy nyitotta ki úgy a gyerekszoba ajtaját, hogy az nem nyikorgott (direkt nem olajoztam)
Azóta odateszem az ajtónkhoz a vasalódeszkát...
De tudni fogja mit látott. Egyszer.
Én is emlékszem anyuékra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!