Nagy fiam mostanában megjegyzéseket tesz a testére, kritizálja magát. Fekvőtámaszokat csinál. Szerelmes?
Sportos, magas, jóképű, de nagynak mondja a hasát, pedig vékony.
Remélem, kedves, mosolygós, önzetlen lányt talál.
Nincs kizárva, hogy nem egy lány áll a viselkedése hátterében.
Emlékszem, mikor én kamaszlány voltam, és szerelmes lettem, én is a külsőmön kezdtem el változtatni. Ez ilyenkor természetes:)
Mennyi idös?
A szomszéd srác így kezdte, és már több éve hol benn van a kórházban, hol otthon, mert anorexiás lett.
Ne higyjük már rögtön azt, ha valaki a testével foglalkozik az egyből szerelmes. Ez a legnagyobb bullshit.
Legtöbben már évtizedek óta nem azért edzenek, mert a lányoknak akarnak tetszeni, hanem a társadalmi elvárás már sokszor a sportos, már-már inkább kigyúrt testalkat.
Mindenhol kigyúrt testépítők köszönnek vissza rá, plakátokról, reklámokból, filmekből, stb. így elkezdi zavarni, hogy neki nincs olyan teste, mint azoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!