Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mégis mi értelme ennek az...

Mégis mi értelme ennek az egésznek?

Figyelt kérdés

Az egész élet csak arról szól, hogy semmi az ég világon nem működik.

Rettenetes erőfeszítéseket kell tenned és még így sem érsz el semmit. A megoldó kulcsok nem működnek.

Nincs pénzed? Menj el dolgozni, erre lett kitalálva, kapsz érte pénzt.

Valóság: éhbér+szombaton is menj be, rabszolga vagy, nincs pénzed.

Magányos vagy? Beszélj valakivel, attól jobb kedved lesz.

Valóság: Kvára senkit nem érdekelsz, vissza sem ír senki, egy 10 percet soknak éreznek rád pazarolni a 24 órából.

Ilyen barátaid vannak? Akkor nem veled van a baj, keress más barátokat.

Valóság: Idegen vagy? Bocs, nem ismelek, nem tudom ki vagy, ezért nem beszélek veled.

Minek ez a vergődés? Hogy nem halt ki az emberiség ilyen körülmények között? Ennyire vonzó ez a nyomor?

2024. febr. 8. 23:15
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
41%
7# Ez abszolút nem önsajnáltatás, ez a színtiszta valóság. A kérdező nagyon reálisan látja a dolgokat. Az emberek többsége egy rabszolga egész életében, látástól-vakulásig dolgoznak. Szeretteid meghalnak, van olyan, aki nem is ismeri a szüleit.. De tudjuk-tudjuk, te vagy a szerencsés kivétel, milliós fizetéssel, 3-4 lakásod van, szép nagycsalád.. Csak azt nem tudom, akkor miért itt koptatod a rezet Gyakorin, ha valóban ilyen boldog életed van. Ja és nem idehányta a Kérdező.. Miért kell még beleállni, hogy sajnáltatja magát? Rúgjunk belé még egyet? Bocsánat az indulatom miatt..
2024. febr. 8. 23:54
 12/35 anonim ***** válasza:
59%

Most tényleg egy kiskorában molesztálást és erőszakot átélt embert oktatsz ki, aki innen is felhúzta magát, és elvárod, hogy a kérdezőn meg rajtad keseregjenek?

Remélem, hogy ez csak valami erőtlen trollkodás akar lenni...

2024. febr. 9. 00:03
 13/35 anonim ***** válasza:
23%

Egyébként egyet értek kérdező, csak saját magára számíthat az ember.

Például én mindig is családot akartam, gyerekeket. Férjem is így gondolkodott, majd a gyerek 1 hónapos korában már ment nőzni.

Ez a boldog család? Hát akkor köszi, nem kell ebből.

Barátok? Hol? Kik? Az egyik jobban hátbaszúr, mint a másik.

Minden nap azt kívánom tűnjek el nyomtalanul a Földről. A kisfiam tartja bennem azt a kis lelket, ami még megmaradt, hogy érte érdemes. És még fogalma sincs, mi vár rá...

2024. febr. 9. 00:05
 14/35 anonim ***** válasza:
17%

#12, hát figyelj azon versengeni, kinek a sz*rabb, senkit nem érdekel, kinek milyen rossz dolgok történtek az életében.

Engem kisgyerek korom óta ütöttek, rúgdostak ahol értek a szüleim, ordítoztak velem minden nap és ez csak egy a sok közül.

Na most nekem szerinted jobb lesz, ha megtudom, hogy mást meg molesztáltak gyerekkorában?

Elhiheted, nem fogom magamat szerencsésebbnek érezni, miêrt is kéne?

2024. febr. 9. 00:08
 15/35 anonim ***** válasza:
41%

#14:

Akkor lődd fejbe magad. Hátha a következő életed sokkal jobb lesz.

2024. febr. 9. 04:27
 16/35 anonim ***** válasza:
53%

#10 ne haragudj, de ezek közel sem tények. Arról, hogy a sok negativitástól beszűkült a látóköröd és ezért azt hiszed ez a valóság csak te tehetsz.

Nincs pénzed? IGEN, menj el dolgozni erre lett kitalálva. Ha van valami hasznos tudásod akkor nem éhbérért rabszolgaként dolgozol, hanem normális körülmények között. Te választasz, mert te fogod megszerezni azt a plusz tudást ami a jobb álláshoz kell. Képtelen nem lehetsz rá, mert ha van annyi eszed, hogy kiírj egy ilyen kérdést, akkor menni fog ez is.

Magányos vagy? IGEN, beszélj valakivel. Arról, hogy senki nem akar beszélni veled te tehetsz, egy unalmas, megkeseredett emberrel aki lehúzza a másikat senki nem közösködik szívesen. Hagyd abba a negativitást (akár csak magadban), nem erről kell szólnina egy beszélgetésnek. Legyenek témáid amik érdeklik a másik embert is, és egyből lesz rád idejük meg kedvük.

Ilyen barátaid vannak? Nézz magadba mielőtt őket hibáztatod, és rájössz hogy még te sem szíveseb barátkoznál magaddal, hogy várhatod el tőlük?

Fejlődj, és jobb lesz az életed is. Ess bele a negativitásba, ne tégy semmit, és céltalan szar életed lesz. Te választasz.

2024. febr. 9. 06:57
 17/35 anonim ***** válasza:
79%

Végtelensok pillanat van egy napban, lehetetlen, hogy csak negatív legyen mind. --> Ez egy negatív/önsajnáltató poszt. Amivel nincs baj, ez a lényege a kérdésnek.

Számomra az élet a boldogságról szól. Nekem nem ez az életem, amit te ideírtál.

1. Ha neked az a valóság, hogy éhbér+szombat, akkor tanulj valamit. Rengeteg ingyenes képzés van, amiket akár támogatnak is ösztöndíjjal. Egy nappali tagozatos egyetemista is fenn tudja tartani magát önállóan. Vannak tanulmányi meg szociális ösztöndíjak, diákmunkák, amik rugalmasan igazíthatóak órarendhez, koli, kedvezmények stb. Nem is beszélve arról, hogy a nem nappali vagy nem egyetemi képzéseket még kevesebb ráfordítással el lehet végezni. Plusz ott az internet végtelen online elérhető kurzussal, tudással. A pénz hiánya nem akadályozza a tudásszerzést (max extrém esetekben, pl hatalmas havi kiadásod életben tartani egy beteg családtagod)

2. Hogy kik a barátaid, azt is te választod meg, életed során. Nem mindenki lesz nyitott, de rengeteten igen. Továbbá a te felelősséged fenntartani, ápolni a meglévő barátságaidat. Nekem pl vannak egészen 2-3 éves korom óta meglévő barátaim is (meg persze később szerzettek is). Keress valami közös pontot, hobbit érteklődést.

2024. febr. 9. 07:49
 18/35 anonim ***** válasza:
45%
nemtom, nekem minden összejön az életben, mindent elértem eddig amit akartam, pénzem is van bőven, feleségem is, barátaim is
2024. febr. 9. 07:54
 19/35 anonim ***** válasza:
38%
#18 én komolyan örülök a sikerednek, de azért pontoztalak le, mert ezzel nem segítesz.
2024. febr. 9. 08:53
 20/35 anonim ***** válasza:
55%
#19: Miért nem? A kérdező azt állítja, hogy az egész élet szar. Én meg rácáfoltam, hogy csak az övé, nem mindenkié. Ergó van kiút. Reményt adtam. Mi lehetne ennél nagyobb segítség...?
2024. febr. 9. 09:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!