Megőrülök magamtól, hogy mindig egyedül vagyok, és mindig arra kell gondolnom, hogy mi értelme ennek az egésznek?
sokan mondják, hogy "azok a régi szép idők"
az idő tényleg megszépíti a dolgokat utólag, nem lesz annyira erős hatása a most megélt negatív életszakaszodnak, akkor amikor már boldog leszel
7 évig voltam depressziós, volt pár mélyrepülésem, mégsem húz vissza a múltam
az öngyilkosságon kívül eszedbe jutott már más megoldást keresni? esetleg a személyiségedet fejleszteni, hogy mások jobban elfogadjanak, keressék a társaságodat?
Miböl hiszik egyesek hogy jobb a halal.nem is ertem. Lehet utana meg rosszabb. Tekintve hogy most is ugy elsz mint aki nem is él ebben mi a jo?
Elvileg azokat az erzesekwt visszük amugy is tovabb amibvel meghalunk.
Nem lattal klinikai halalbol visszajöttekeöl videot? Mind azt mondjak az öngyilkosok nem is tudnak menni velük mert mint egy felakadt lemez csak ujra ujra ismetlik az öngyilkossagot es nem latnak nem hallanak hogy mindenki meg megy tovabb.
Tekintsd ugy mintha mar eleve halott lennel elvegre eleted sincs. Zombi vagy.
Es valaszd inkabb az eletet a boldogsagot. Mi a jo az önsanyargatasban önkizasban?semmi. Okozz magadnak jot inkabb.
Hát ne gondolkodj. Ha nem gondolkodsz, probléma sem jön létre.
Talán nem is tudod, de módodban áll leállítani a gondolkodást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!