Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha sok férfi is azt nézné...

Ha sok férfi is azt nézné hogy jól néz ki e a nő,van e saját lakása jó autója mi lenne itt?

Figyelt kérdés
Azt tudjuk hogy sok nő azt nézi mire vitte a férfi,tudott e magának venni autót,van e már saját lakása,hogy néz ki,mennyi pénze van stb.De mi lenne ha ez fordítva is így lenne?Ha a férfi is azt nézné milye van a nőnek,hogy áll anyagilag,tudott e venni már saját lakást milyen autója van?31/F

2024. jan. 13. 10:23
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
74%
#19 Nem fogja. :) Mármint érti, de szándékosan "nem érti". :) Tudja jól, hogy miről beszélünk, csak teszi a hülyét.
2024. jan. 13. 21:21
 22/26 anonim ***** válasza:
73%
Sajnos igazad van, mert akkor beigazolódna, hogy a pasik többsége is felszínes (még mindig tisztelet a kivételnek) és ő pontosan ezen felszínes pasik körét erősíti.
2024. jan. 13. 21:31
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Pár golddigger csaj bajban lenne lehet.
2024. jan. 14. 00:38
 24/26 anonim ***** válasza:
64%

#16, 17, 21, 22-nek

„Mint írtam, a környezetemben és a környezetem nagy része is ezt tapasztalja, ha elmegyek szórakozni is ezt tapasztalom, nem csak az itteni kérdések miatt.

A kérdező is a nők túlzott elvárásaira és felszínességére világított rá, úgy, mintha a férfiak nem ugyanilyen felszínesek lennének az ismerkedés során...”

Na akkor még egyszer… Attól, hogy te egy világviszonylathoz képest csöppnyi halmazból indulsz ki, mint „tapasztalat”, az még nagyon nem egyenlő azzal, hogy az mindenkire/mindegyikre, vagy akár csak a többség(é)re igaz lenne, és bátran általánosíthatnál a témában. Az meg eléggé gyenge kifogás, hogy de bezzeg VANNAK OLYANOK (db? arány?), akik téged általánosítanak, és RÁJUK hivatkozva te úgy érzed, hogy akkor neked is lehet olyan általánosítást megfogalmazni (kiírni nyilvánosan), ami már NEMCSAK AZOKRA vonatkozik. Mert te ezt csinálod.

A felszínesség kifejezését meg már korábban kifejtettem, hogy egyesek miért használják rosszul, így ezt a részét lezártnak tekintem.

Az meg hogy írjak a kérdezőnek? Miért is? Én honnan tudjam, hogy az általa leírt nőkről szóló dolgok közül mi igaz és mi nem? Nincs rálátásom, hiszen én nem vagyok nő. Ennyi erővel, hőbörgés helyett miért nem írtál már neki te, hogy szerinted melyik résznél tévedett?

„Az a gond a férfiakkal ÁLTALÁNOSSÁGBAN (ismered a szó jelentését, ugye?), hogy köpködik a nőket, amiért szívesebben választanak maguknak egy anyagilag stabil párt egy hajléktalan helyett.”

A mondandódat hiába fogalmaztad meg indulatosan, lekezelően, ha attól az még továbbra sem tartalmazza azt az egyértelmű bizonyítékot/alátámasztást, amitől az igaz lenne. Nem azt állítottam, hogy ne lenne olyan, hanem azt, hogy semmiféle bizonyítékod nincs arra, hogy általánosságban a férfiakra ráillene a kijelentés. Ilyen alapon, érvek hiányában miért állítod ekkora magabiztossággal azt, hogy neked van igazad? Mert csak?

„Mármint érti, de szándékosan "nem érti". :) Tudja jól, hogy miről beszélünk, csak teszi a hülyét.

Sajnos igazad van, mert akkor beigazolódna, hogy a pasik többsége is felszínes (még mindig tisztelet a kivételnek) és ő pontosan ezen felszínes pasik körét erősíti.”

Esetetekben az igazolódott be, hogy ti csak a saját (állítólagos) tapasztalataitokról beszéltek egy anonim oldalon, és az alapján próbáltok olyan általánosító kijelentést tenni, aminek alátámasztása érdekében továbbra sem mutattatok fel egyetlen bizonyítékot se. Ha nem tudtok érvelni, akkor legalább ne hangoztassátok! :D

2024. jan. 14. 15:44
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem azt nézik hogy mire vitte, hanem hogy mije van! Manapság már a legritkább esetben tud bárki a 0-ról pesti jófajta lakást vagy házat venni.(Min. 200 milliósról beszélek) Vidéken biztos van 10-ért is...

10-ből 9 esetben örököltek vagy vett anyuci-apuci neki anno amíg tizedennyibe került! A maradék 1 esetben meg 2 normális ember összeköti az életét és együtt megteremtik hitelre!

De a kérdést meggondolva. A volt 40 csajom közül egynek volt csak kocsija. Ingatlan saját erőből egyiknek sem. Csakis öröklés vagy anyuci által...

2024. jan. 20. 21:50
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi erővel azt is kérdezhetnéd, hogy miért halunk meg, miért leszünk betegek. Miért eszünk húst stb.Ez biológia, evolúció. Pont a nők azok, akik ismerkedés terén sokkal több szempontot érvényesítenek, és a férfi személyiségét is nézik, míg a férfiak vizuális típusok, elég nekik a látvány. Persze, nem minden esetben. De szexuálisan is “egyszerűbb” lények. Egyszerűen mások vagyunk, ami biológiailag is determinált dolog. Itt nem csupán arról van szó, hogy a nők a pénzt nézik. Egyszerűen az az egyed vonzó nekik, aki életrevaló. Akiről tudják, hogy védelmezi a családot, van benne fejlődési igény. Vagy olyasvalakivel legyünk együtt, aki önmagát is rossznak látja, és csak azon sír, hogy a nők milyen szemetek? Így alakult ki a természet, hogy a férfinak férfivá kell válni. Mert ez követeli meg a világ, holott már nem a vadon van vagyunk. A nőknek meg az a feladata, hogy utódot adjon, hogy összefogja a családot, és testileg-szellemileg is más gondolkodású, mint egy férfi. Bár ma már elmosódnak a határok, nincs senki semmire kötelezve. De nem jobb vagy rosszabb egyik sem, csak más adottságokkal rendelkezik. Ugyanakkor én és nagyon sok nőtársam nem az anyagiakat nézi, csupán azt, hogy milyen a személyiség, akar e fejlődni az adott illető, önálló tud e lenni stb. Tehát hagyjuk a hülye dumát, mert szánalmas ez a nőgyűlölet.
2024. jún. 7. 07:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!