Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha sok férfi is azt nézné...

Ha sok férfi is azt nézné hogy jól néz ki e a nő,van e saját lakása jó autója mi lenne itt?

Figyelt kérdés
Azt tudjuk hogy sok nő azt nézi mire vitte a férfi,tudott e magának venni autót,van e már saját lakása,hogy néz ki,mennyi pénze van stb.De mi lenne ha ez fordítva is így lenne?Ha a férfi is azt nézné milye van a nőnek,hogy áll anyagilag,tudott e venni már saját lakást milyen autója van?31/F

2024. jan. 13. 10:23
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
62%
Itt egy jó pár pasi, nézz néhány kérdést meg, sőt ismerősi körben is. A nőket is minősítettem, akik házas gazdag pasikat csábítanak el a feleségüktől és gyermeküktől, mert nyilván ha nem lennének ilyen nők, a pasik is maradnának a feleségük mellett. Ezt magyarázom, felszínesség van mindkét oldalon, csak a pasik nem látják be a saját felszínességüket, csak a nőkét....
2024. jan. 13. 14:19
 12/26 anonim ***** válasza:
31%

#11-nek

Attól még hogy itt, vagy az ismerősi körödben van (jó pár?!) olyan pasi, aki szidja és elítéli a nőket, az nem egyenlő azzal, hogy a világon élő összes férfi szidja és elítéli a nőket. Sőt, még azt sem lehetne ilyen könnyedén kijelenteni, hogy a férfiak nagyobbik része, vagy akár legalább csak a fele, harmada, negyede… tizede ilyet tenne. Ennyi erővel én meg kitalálhatnék hasonlót a nőkről is. Aztán vagy igaz, vagy nem.

A második mondatodat meg csak most fejtetted ki először ilyen formában, ebből a nézőpontból, miután már én felhívtam rá a figyelmedet, hogy kissé egyoldalúan fogalmaztál korábban.

„felszínesség van mindkét oldalon, csak a pasik nem látják be a saját felszínességüket, csak a nőkét”

Bizonyítás? Mert anélkül elég merész kijelentés. :D

2024. jan. 13. 16:06
 13/26 anonim ***** válasza:
73%
A bizonyítás a sok ilyen kérdés, mint ez. Hogy miért csak az anyagiak számítanak a nőknek. A pasiknak meg miért csak a szex, külsőségek a fontos? Egyik esetben sem a belső értékekek számítanak. A pasik felszínesnek tartják a nőket, amiért nem kellenek nekik pusztán a belső értékeik miatt (nem nézve az anyagiakat, külsőségeket stb....), pedig a pasik többsége sem nézi a belső értékeket (pl ha nézed, hogy társkeresőn, facen is csak a szép nőkre írnak rá, mert a csúnyácska lehet értékesebb, de nem olyan szép....). Írtam, hogy én magam is ismerek 1-2 kivételt, de tényleg nagyon keveset, és ha kimozdulok is azt látom, hogy a buliban a legszebb nő körül csüng 10 pasi, a többit észre sem veszitek. És kb az összes nő ismerősömmel beszélgetve is ezeket hallom vissza.
2024. jan. 13. 16:20
 14/26 anonim ***** válasza:
73%
És ahogy 12-es te is írtad, ránézésre megmondod, hogy akarsz-e vmit a nőtől. Vagyis ha nem vonz téged, már meg sem próbálod megismerni. Na az aranyásó nők ugyanezt teszik csak a pasi bankszámlajával.... felmérik, hogy számukra megfelelő-e. Ti a külsőséget, sok nő meg a pénzt isteníti. Amíg ti ezt teszitek, ne szenvedjetek, hogy a nőknek is lesznek elvárásaik. Ennyi ;)
2024. jan. 13. 16:23
 15/26 anonim ***** válasza:

#13, 14-nek

Szóval ha jól értem, akkor te egy anonim oldal (férfiak által feltett?!) kérdései alapján egyértelműen le tudod vonni azt a következtetést (mint bizonyítékot), hogy ugyan mind a kettő nem felszínes, de csak a férfiak azok, akik a saját felszínességüket nem ismerik be, viszont a nőkét igen. Hát végül is, ufós kérdések sem ritkák errefelé, de hogy pusztán ezek alapján egyértelmű következtetést lehessen levonni a földönkívüliek bizonyított létezésére?! Hát nem is tudom…

Az meg régen rossz, hogy valakit már csak az alapján felszínesnek kategorizálsz, ha az társkeresés esetén a számára vonzónál próbálkozik, vagy a számára vonzónak ad esélyt. Az általad említett ki ír rá kire és miért esetén, azért helytelen kifejezés a felszínesség, mert csak egyetlen tulajdonságát ismered a másiknak. Ahhoz tudsz őszintén vonzódni, vagy undorodni tőle, amit látsz, tapasztalsz. Az emberek személyisége nincs kiírva a homlokukra, így első körben ami nem ismert, azzal nem is lehet foglalkozni. A felszínesség nem itt kezdődik!

A felszínesség akkor domborodik ki, ha pl. valaki olyannal jön össze, aki számára ugyan nem tetszik, de sok pénze van, vagy ha valaki olyannal jön össze, aki számára ugyan külsőleg tetszik, de a személyiségét ki nem állhatja. Ekkor csak egyetlen számodra pozitív dolgot tartasz fontosnak, és a negatívakat megpróbálod vagy figyelmen kívül hagyni, vagy bemesélni magadnak, hogy azok jók, de közben pontosan tudod, hogy rosszak. Ez a valódi felszínesség! :D

2024. jan. 13. 20:30
 16/26 anonim ***** válasza:
73%

Mint írtam, a környezetemben és a környezetem nagy része is ezt tapasztalja, ha elmegyek szórakozni is ezt tapasztalom, nem csak az itteni kérdések miatt.

A kérdező is a nők túlzott elvárásaira és felszínességére világított rá, úgy, mintha a férfiak nem ugyanilyen felszínesek lennének az ismerkedés során.... ahogy ezelőtt egy másik hölgy is írta, hogy ezt nem szereti a férfiakban, hogy úgy állítják be, mintha csak a nők lennének túlságosan elszállva ezen a téren, holott ez korántsem így van. A nők is egyetlen tulajdonságát látják/ismerik a másiknak, így ne panaszkodjanak a pasik, ha a tőlük sokkal szebb nő is válogat. Ha ezt még így sem érted, akkor sajnálom, nem tudom jobban elmagyarázni. A kérdés továbbra is a nők anyagiasságát erősíti, illetve azt, hogya pasik mennyivel elnézőbbek párválasztás során .... akkor kérlek írj a kérdezőnek is, hogy attól, hogy sok ilyen sztoriról tud, ne általánosítson, mert nem egyértelműen kijelenthető, hogy minden nő csak ezeket nézi.

2024. jan. 13. 21:07
 17/26 anonim ***** válasza:
80%

#15 Nem a megszólított válaszoló vagyok, de szerintem te szándékosan nem érted a mondanivalóját. Az a gond a férfiakkal ÁLTALÁNOSSÁGBAN (ismered a szó jelentését, ugye?), hogy köpködik a nőket, amiért szívesebben választanak maguknak egy anyagilag stabil párt egy hajléktalan helyett. És ezért el vannak mondva minden felszínes, anyagias büdös k.rvának.

Mi az ok? Hát az, hogy valamiért nem zúgnak bele a nők az ilyen ronda, csóró, hímsoviniszta, nőgyűlölő csávókba, akik azt hiszik magukról, hogy milyen szép a lelkük, pedig nem.

Emellett meg nagyvonalúan figyelmen kívül hagyjátok a saját felszínességeteket, mivel ti sem az imádnivaló, okos, kedves, bölcs, törődő de csúnya csajokat választjátok, hanem azt, akit megláttok és áll rá a péló.

Tehát a gond: a nőket köpköditek a felszínes párválasztásért, de saját magatokat nem ítélitek el ugyanezért. _EZ_ a probléma.

2024. jan. 13. 21:10
 18/26 anonim ***** válasza:
74%
#16 Igen, én voltam a másik hölgy. :) (#17)
2024. jan. 13. 21:12
 19/26 anonim ***** válasza:
57%
Köszönöm szépen :) talán így már érteni fogja.
2024. jan. 13. 21:18
 20/26 anonim ***** válasza:
57%
A férfiak is csak azt nézik, meg lesik, van e ingyen szex.
2024. jan. 13. 21:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!