Miért vagyok ilyen magányos?
Figyelt kérdés
Mindig is annak éreztem magam lehettem én bárhol is.barátaim voltak régen ma azokból már egy sincsen.nem szokott felhívni senki telefonon.vagyis van egy barátom de ő se igazán csak ha én hívom fel őt.baratnőm 1 volt egész életemben az sem tartott sokáig már ha az annak számított volna.volt lehetőség em 6 évvel ezelőtt hogy lefekudjek egy nő vél szerintem paraztam a szex től hogy jajj most mi lesz pedig ott volt a lehetőség hogy elveszítem a szüzesség em.azzal a nő vél még időnként beszélgetek Facebook ön de nem találkoztam már vele régóta.igazabol nem mindig zavar hogy egyedül vagyok mert lefoglalom magam de azért nem a legjobb érzés.Nem nagyon dolgoztam még mert mentálisan beteg vagyok leszazelkolva papírom nincs róla viszont 50 százalék az egészséges károsodás om idén megyek felül vizsgálat rá már lehet hogy több nem tudom.a gyerekkorom se volt a legjobb vagyis lehetett volna jobb is.sokat költöztünk mert nem voltunk soha tulajok csak bereltük a lakás t.de most már 3 hónapja nyertünk lakást Óbuda N önkormányzaton és jó itt.edes anyukámmal lakom együtt.a rokonaink nem túl kedvesek sőt nem szeretem őket sajnos az ember nem tudja megvalogatni a rokonait.32F2024. jan. 4. 15:12
1/4 anonim válasza:
Mert ahelyett hogy tennél valamit az életeddel, lenne célod, motivált lennél hogy legyen belőled valaki, csak itt panaszkodsz.
2/4 A kérdező kommentje:
valami értelmesebb választ...
2024. jan. 4. 16:24
3/4 A kérdező kommentje:
ha egy nő nek itt gyakorin lenne kedve velem beszélgetni nyugodtan írjon rám.
2024. jan. 4. 16:49
4/4 A kérdező kommentje:
Én nem kellek senkinek se megakarok halni
2024. jan. 4. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!