Zárkózott, magányos vagyok/lettem, nincsenek barátaim, se barátnőm. Én változtam meg ennyire?
Régen sokat eljártam bulizni, inni, szórakozni, akkor úgy éreztem mindenkinek fontos vagyok,társasági ember voltam, szerettek, ez mára megváltozott. Mióta nem járok el bulizni, inni azóta ezek az emberek akik az állítólagos "barátaim" voltak nem is keresnek már.
1 éve nincs barátnőm, pedig nem tartom csúnyának magam, pár hónapja elkezdtem edzeni/gyúrni, hogy az önbizalmam nőjön kicsit, mert elég vékony testalkatú vagyok.
úgy érzem senkinek se kellek, folyton lehangolt vagyok, nincsen egy jó baráti köröm akikkel ellehetne menni nyaralni bármi ez hiányzik ami régen volt, tudom most jönne az, hogy akkor menjek el és ismerkedjek ez valahogy nem megy nekem. érzékennyé váltam nagyon fiú létemre, egyszer nagyon jó kedvem van egyszer nagyon mély depresszióba esek, és nem értem miért?
sok haverommal össze is vesztem, úgy érzem romokban az életem...
mit tudnátok tanácsolni?
Nyugi, velem is ez van. Ugyanígy a barátok csak addig voltak barátok, amíg a kocsmában együtt söröztünk, meg együtt hangoskodtunk éjjel az utcán. De ha belegondolok kb. ennél mélyebb kapcsolat nem alakult ki köztünk, munkáról, suliról beszélgettünk máskor.
Először én is nagyon szomorú és depressziós voltam, amikor senkinek a világon eszébe sem jutottam, vagy ha igen akkor is csak max azt kérdezte elmegyek-e ide-oda bulizni velük. Ha volt időm mentem/megyek.
Én kitaláltm sok dolgot, amit egyedül is nagyon jól lehet csinálni, új hobbikat találtam magamnak, ezek révén megismertem új embereket (ugyanúgy nem tartjuk a kapcsolaot, de ha valami van számíthatnék rájuk). Rengeteget edzettem, tanultam, foglalkoztam magammal. És bár néha ugyan hiányzik a társaság, a kamubarátok nem kellenek már. Én is olyan vagyok, hogy nehezen barátkozok, ezért inkább nem is erőlködöm. Megvagyok egyedül is, feltalálom magam, de ha valaki elhív valami programra nem zárkózom el.
igen, nyilvan te is valtoztal.
en is hasonlo cipoben jarok, egeszsegugyi problemaim lettek es bezarkoztam magamba.
csak nem fog el a depi miatta.
regen porgot minden korulottem, most meg nulla az egessz...
foglald el magad valamivel, ahogy minden mas, ez is el fog mulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!