Mit tegyek? Nagyon magányos vagyok😞
A barátaim elhagytak, ahogy elvégeztem a gimit. Ha úgy vesszük soha nem is voltak igaz barátaim, ugyanis ameddig ők számíthattak rám én rájuk sosem.
Az egyetlen barátnak nevezhető személy is kilépett az életemből.
Tudom szánalmas, de már barátkereső appot is próbáltam nézni, de sajna nem vagyok amerikai(csak ott működik).
Az eljárós verzió nem megoldás ugyanis baromira introvertált vagyok.
Facem, instám szintén nincs és nem is szeretnék újraregisztrálni, emiatt viszont eléggé korlátozottak a lehetőségeim.
Tudtok valami alternatívát?
20/N
(Ui.: kanos fiúk/"férfiak" kíméljenek nem dugópajtit keresek, ugyanis párom van és aki ilyen levéllel bombáz azonnal tiltom!)
#1 egy fiút nem lehet csajos dumcsira meg shoppingra elrángatni.
Meg ő se lehet mellettem mindig.
Tipikus csaj nyekergés, jó dolgomban nem tudok mit kezdeni magammal és nincs körülöttem száz hasonszőrű liba akikkel fényesre nyalhatnánk egymás seggét...
A magány nem itt kezdődik.
#3 örülj neki, hogy te nem tapasztaltad meg azt, hogy mindenki hátatfordított neked.
Szerencsés lehetsz, de nem mindenki olyan mint te
#4 akárkiben megbíztam, kihasználtak és átvertek. Ezek után még annyira sem egyszerű a dolog
És ez nem friss dolog már 3 éve próbálok valami megoldást találni és végső elkeseredésemben írtam ide
"nem lehet velem mindig"
Miért kellene mindig lennie mellettünk valakinek?
Nekem sincsenek barátaim, és nekem is bőven elég a férjem társasága. Eljárok edzeni, ott vannak emberek, és eljárok nyelviskolába, ott is vannak emberek. Egy időben travianoztam, ott is volt társaság. De ezeknél mélyebb és több kapcsolatokra nincs szükségem.
Szerintem felnőtt korban nem is léteznek már olyan "barátságok" amiket te hiányolsz. Olyanok a játszótéren és a tinidiszkóban szövődnek, és a felnőttkorra eltűnnek, vagy csak a filmekben léteznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!