Ki tölti magányosan a szentestét , karácsonyt ? Mit csináltok a napokban ? Van, aki szomorú ? Hányadik ünnep ez egyedül nektek ?
Szenteste a legjobb baratnomnel szokott kis barati vacsora lenni, most is ott voltam. Ez a ket nap viszont maganyos. Van valakim, de tavaly pont karacsonykor tortent egy nagy tores kozottunk, pont amikor komolyabbra fordulhatott volna a dolog, ugyan azota is dolgozunk azon hogy egyutt lehessunk, de jobbnak lattuk ezt a par napot kulon tolteni es inkabb a dolgainkon meditalni. Csak azert nehez, mert nagyon fontos nekem, es tudom hogy epp o is nagyon melyen van.
En amugy szeretem az egyedul toltott karacsonyokat, nyugi van, pihenes, ev vegen amugyis tokhulye mindenki.
Szia! Boldog Karácsonyt!
Itthon vagyunk a családdal (férj, gyerekek), de mégis magányos vagyok. Nem izlik amit főzök, elégedettlenek az ajándékokkal, férj fapofával unottan mérgelődik, a gyerekek igazán rosszalkodnak. Senkinek semmi sem jó. Én meg csak próbálok túlélni, és mindenki kedvébe tenni. Ez az első karácsony, hogy itthon vagyunk, mindhárom nap (mert minden rokon beteg). Unom, legyen vége, szívesebben lennék máshol... mással, vagy csak egyedül!
:( sajnálom , Utolsó.
Mennyi ember van, aki meg örülne ,hogy főzöl és elégedettek lennének már csak azért is, mert ott vagy és semmi ajándék nem kéne ,csak hogy együtt legyetek.
Ha a jövő karácsonyod is ilyen lesz , szívesen meghívlak :D ( félre ne értsd , nem férfi vagyok :D )
Tényleg sajnálom és kitartást kívánok.
Boldog karit! :>
Én kb fél évtizede egyedül karizom, pedig nincs rajtam kar izom. ;-)
És így a jobb! Vége a szadista karácsonyoknak! Hála a jó istennek!
Köszönöm kérdező, hogy együttérzel velem! Sajnos társasan is lehet magányos az ember.
23-as voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!