Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ki tölti magányosan a szentest...

Ki tölti magányosan a szentestét , karácsonyt ? Mit csináltok a napokban ? Van, aki szomorú ? Hányadik ünnep ez egyedül nektek ?

Figyelt kérdés

2023. dec. 24. 19:16
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
91%
#9 Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen! Jó ember vagy.
2023. dec. 24. 22:31
 12/30 anonim ***** válasza:
91%

12. karácsonyom, mióta elköltöztem a szüleimtől.

Ebből egy volt, amit társaságban töltöttem (az akkori párommal és a családjával).

2 alkalommal dolgoztam végig 24-25-26-án is, az ottani szabályok szerinti 3x fizuért. Azok voltak messze a legjobbak!

Volt pár nagyon boldog "magányos" de valójában örömteli, "otthontól" (inkább a szüleimmel való közös térben való pokoltól) messze egyedül = békében karácsonyom, főleg az első 2 költözés után. Nagyon boldog voltam, hogy tőlük távol tölthetem.

Volt egy szintén nagyon boldog, mert nagyon jó párkapcsolatom volt, csupán nem tudtunk együtt lenni ezen az ünnepen, de ettől függetlenül alapvetően nagyon boldog voltam. Telefonáltunk, videóztunk, szóval egyedül voltam, de boldog.

Az idei semleges.

2023. dec. 24. 23:28
 13/30 anonim ***** válasza:
91%
Kimaradt a fenti felsorolásból, hogy 2 Covid alatt volt. Akkor sem volt boldogtalan, mert úgymond mindenki el volt zárva egymástól, tehát amolyan megynyugtató, komfortos "mindenki együtt de mégis egyedül a sz.rban feelingje" volt.
2023. dec. 24. 23:32
 14/30 A kérdező kommentje:
#11, ❤️
2023. dec. 25. 07:38
 15/30 anonim ***** válasza:
90%

4. Karácsonyom egyedül.

Anyám, apám, rokonok nincsennek. Az exem 4 éve lelépett, megcsalt, lelkileg idegileg, anyagilag tönkre tett. Az állítólagos barátok pedig magasról lesz@rnak.

Szomorú vagyok e?

Nem. De néha elgondolkozom azon, hogy befejezem.

Mert kb erről szól az életem, hogy kihasználnak, eldobnak.

Inkább depressziónak mondanám, ami 4 éve tart.

Semmilyen hatással nincs rám a karácsony.

2023. dec. 25. 08:03
 16/30 A kérdező kommentje:

Utolsó, ők aztán nem érnek annyit ,hogy befejezd.

Felejtsd el őket , te is magasról szard le ezeket az embereket és kezdj új életet.

2023. dec. 25. 08:17
 17/30 anonim ***** válasza:
42%

Ez a negyedik karácsony amit egyedül töltök. Mondjuk a munkahelyen vagyok ma is. Otthon csak 2 macskám a társaság.

Annyira nem szörnyű csak a ténye az hogy olyan dolgokon múlik egy ember magánya férfiként, hogy nem 70 kg vagyok hanem 90. Ezért nekem nem jár párkapcsolat. (Mert nyilván akkor nem egyedül tölteném a karácsonyt)

2023. dec. 25. 08:48
 18/30 anonim ***** válasza:
64%
Addig még van egy év! 🤣
2023. dec. 25. 14:33
 19/30 anonim ***** válasza:
75%

Családdal élek, de lassan külön háztartásban, úgyhogy végülis közel leszünk egymáshoz, mondhatni 1 emelet választ el. Még nem volt párom sem eddig, valahogy nem úgy alakultak a dolgok, meg most covid óta 3 éve azon vagyok, hogy karrier ügyileg rendbe jöjjek az elbocsátások és a sorozatos rossz munkahelyek találása után. Most úgy néz ki jó helyre tudtam kerülni, még próbaidőn vagyok de már most szeretem az egész helyet. Nálam ez az alapja mindennek és párkeresés meg minden egyéb csak ezután jöhet.

Haverral megbeszéltem a héten megyünk mozizni, két filmre is ráadásul.

Ja meg edzem, gépezek most szabadidőmben, aztán majd 8-án megyünk vissza dolgozni, majd arra is készülök előtte pár nappal. 33f

2023. dec. 25. 21:04
 20/30 anonim ***** válasza:
69%

És még egy ilyen kérdésnél is van olyan nyomorult aki lepontozza a válaszokat.

Kívánok neki is sok sok magányban töltött ünnepet.

2023. dec. 25. 21:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!