Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mennyire vagy magányos?

Mennyire vagy magányos?

Figyelt kérdés

2023. dec. 8. 13:29
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek aki szavazott és/vagy válaszolt. Szívesen olvasnék másoktól is.

A magam részéről: a 30-as éveim végén járok, a párommal remekül megvagyunk, de szorosabb családi, baráti, vagy akár munkahelyi kapcsolataim nincsenek. (Vagyis én a 2-est jelölném)

De a legnagyobb gond, hogy a párom révén lehetne aktívabb a szociális életem, de egyszerűen képtelen vagyok nyitni ez irányba. Saját oldalról meg egyáltalán nem kezdeményezek senki felé. Vagyis maradok magamnak...

2023. dec. 8. 20:57
 12/22 anonim ***** válasza:
Totálisan.
2023. dec. 9. 01:56
 13/22 anonim ***** válasza:

Arra születtem

Gyerekkorom óta az vagyok

2023. dec. 9. 02:18
 14/22 gabor49 ***** válasza:
en nagyon maganyos vagyok nincs senkim 50/f
2023. dec. 10. 11:44
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Miért nincs olyan funkció hogy én örülök is ennek ?
2023. dec. 10. 12:50
 16/22 A kérdező kommentje:
kedves 15, mert még soha, senkitől nem hallottam, hogy örül a magánynak, de akkor itt vagy te, mint élő ellenpélda :)
2023. dec. 10. 13:11
 17/22 anonim ***** válasza:
53%
Sajnos meg kellett tanulnom így elni
2023. dec. 10. 13:34
 18/22 anonim ***** válasza:
66%

Vacakoltam picit a szavazásnál az 5/2 és 5/3 pont közt, aztán végül az előbbire mentem.

Nálam a magány hullámokban, periódusokban tör elő, ami mostanában a délutáni, esti órákat jelenti leginkább. Viszont pár hónappal ezelőtt, amikor teljesen egyedül voltam egy albérletben huzamosabb ideig, meg a reggeli és esti órák voltak valami pokoliak.

Most meg a szüleimnél élek, de másfajta magány így is van. Szeretnék barátokkal találkozgatni, programokat szervezni, hogy végre kicsit úgy érezzem, élek, színesek a mindennapok. Csak a barátok közben kikoptak ilyen-olyan okokból (változtunk, szinte teljesen máshol tart az életünk, mások lettek a prioritások, célok), újakat pedig nem sikerült szerezni.

Párkapcsolatom pedig sosem volt még. Pár évvel ezelőttig totál mód hagyott hidegen a téma, viszont már egy ideje mégis foglalkoztatni kezdett.

Úgyhogy most eléggé üresnek, magányosnak érzem a mindennapjaim. Pedig járok kondiba, szüleimnek is becsülettel segítek itthon, egyetemmel is mindjárt végzek, csak mégsem az igazi.

2023. dec. 11. 11:43
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire, utálok emberek kozott lenni
2023. dec. 15. 06:53
 20/22 anonim ***** válasza:
53%
Nem érzem magam magányosnak.
2023. dec. 15. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!