Más is van itt, aki magányosnak érzi magát néha? Engem nagyon lehangol, hogy nincs kihez hazamenni. Dolgozom, edzeni járok, van pár barátom, szóval azért elfoglalom magam.
Fővárosban élek, rokonaim nincsenek itt (szerencsére mondjuk másfél óra alatt ott vagyok a szülővárosomban, nem laknak nagyon messze). Olyan rossz az is, hogy évek óta nincs kihez hazamenni (van egy lakótársam de ő elég magának való, nem beszélgetünk általában meg hat az nem ugyanaz :D).
Előző kapcsolatom távkapcsolat volt (hétvégi talik, 2 év) de vége lett.
Most 4 hónapja van párom, lekopogom jól alakul vele de még egyelőre az összeköltözés nem aktuális (ennyi idő után én nem is bánom még), sokszor alszom nála, hétvégente is együtt.
De ez mégsem ugyanaz, mint amikor minden nap ahhoz mész haza akit szeretsz.
Mit csináljak, hogy ne ezeb agyaljak?
Figyelj,ahogy te élsz azzal sokan kiegyeznének.
Nekem hat éve nincs párom, barátaim is elkoptak,mert mind otthon ul a párjával. Begubóznak az emberek,senkit nem érdekel a másik.
Beszélni csak a munkahelyen tudok,egyébként senkivel. Na ez jobb? Nálad a hétvége a pároddal van,akivel szeretitek egymást.
Az emberek többségét pedig nem várja senki,nem szereti senki. A magány pedig nem olyan,amit a nagyokos coachok, meg a kapcsolatban élők tanácsai alapján " el kell viselni", mert legyél magaddal boldog. Boldog lehetsz,csak éppen szeretni nem fog senki.
A szeretethiánynál rosszabb nincs az életben,bőven van okom rá ezt mondani !
Egy budapesti férfi
Az a helyzet, hogy en hetkozben munka utan nagyon szeretek egyedul lenni otthon nyugiban. Na a lakotars az roppantul zavarna..
Hetvegen csaladdal meg baratokkal vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!