Látványos születési rendellenességgel szinte esélytelen, hogy legyen egy társam, aki viszont szeret? 30/F
Családban van egy üresen álló örökölt lakás, eléggé gagyi állapotban.
Az egyik örökös azt mondja, hogy valamennyire fel kéne újítani (pl hogy legyen csapvíz) és akkor sokkal jobb áron le lehetne adni, mint most.
A másik meg azt hajtogatja, hogy lehetetlen szakembert találni, el kell adni fos áron ahogy van, mert nem lhet megcsinálni.
namost... vannak szakemberek. Konkrétan a lakás szomszédja is vízszerelőként dolgozik, nekünk is dolgozott fél éve:D
Dehát ha valaki nem akarja meglátni a megoldást, az nem is fogja.
A kérdező a fejébe vette, hogy márpedig rajta nem lehet segíteni. Akkor tényleg nem lehet.
Ez egy picit bonyolultabb dolog.
De tudod mit? Rohadj meg!
33
Nem vagyok szent. Te talán az vagy?
36
"rosszabb sorsú emberek is élnek pl arc nélkül ..."
Csak a cinikus nevezi azt életnek
#35: nem vagyok szent, de nem is állítom magamról, milyen jó ember vagyok, nem kéren számon máson az empátiát, mikor képes vagyok a másikat nyilvánosan lenácizni, illetve a halálát kívánni.
(az utóbbiak rád vonatkoznak persze: én ilyet sosem tennék)
Nem az a baj, hogy nem vagy szent. Az a baj, hogy ÁLszent vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!