Látványos születési rendellenességgel szinte esélytelen, hogy legyen egy társam, aki viszont szeret? 30/F
"Tehát akkor szívemet, lelkemet kitehetem..."
. Nem tűnik fel az ordító ellentmondás? Az illető azt mondja, a személyisége kellene, hogy számítson, nem a külseje. Ugyanez az illető nem változtat a külsején, mert akkor már nem ugyanaz az ember.
Döntsük már el.
Egyébként külső szemmel: nem, valóban nem ugyanaz az ember. Az egyik vállalja a műtétet, megold egy problémát, a másik kifogást keres.
Konkrétan az ajakhasadék a külső megjelenéstől függetlenül is egy borzasztóan zavaró rendellenesség. Az, aki az általad emltett kifogás miatt elutasít egy ilyen műtétet, annak a személyisége minimum furcsa számomra. Mégis miben más ez, mint hogy pl. nekem gyógyszert kell szednem ahhoz, hogy ne haljak meg?
11
Gyerekkoromban, kisiskolásként megműtöttek, nagy csinnadrattával, de a végén csak magyarázkodott az orvos, kb azt mondta, hogy szarból ő sem tud várat építeni, de persze szebb csomagolásban adta elő.
Abból a szempontból sikeres volt a műtét, hogy megjelenésétől függetlenül egyáltalán nem zavaró, hogy ilyen a szám. Mert így nem teljes a hasadék, azonban így is nyomorultul néz ki.
Az a baj, hogy mégha akarnám is a műtétet, akkor se tudnának úgy megműteni, hogy normálisan nézzek ki. Csak maszatolnának, mint iskolás koromban.
Annak mi értelme lenne?
11
Tudom jól, hogy számít a külső. De nem mindegy, mennyire! Nők milliói hozzámennek mindenféle beteglelkű szépfiúhoz, akik esetleg a sz rt is kiverik belőlük, vagy lelkileg csinálják őket. Annak, akinek viszont a külsejében van hiba, esélyt sem adnak. Ez az, ami zavar. Mert nem úgy látom, hogy mindkettő egyformán számítana.
15. Csak azok sírnak, akik nem próbálkoznak.
Én sosem a külsőt néztem, na pont az olyan férfiak voltak velem önzőek!
"Annak mi értelme lenne?"
. Én arról beszéltem, aki be sem vállalja a műtétet.
Esetedben nyilván javult a dolog. Ez azért marhára nem ugyanaz, minthogy "az illető nem szeretne műtétet, mert úgy érzi, az már nem ő lenne".
"Annak, akinek viszont a külsejében van hiba, esélyt sem adnak."
. Nem igaz.
Nézz utána neki: [link]
Szerinted rosszabbul nézel ki nála? Neki voltak barátnői, feleségei.
Nnnna, meg is érkeztünk, a nők csak a rosszfiúkat szeretik, akik bántalmazzák őket. Bezzeg a széplelkű, de csúnya csávó nem kell.
Alias szokásos incel nyökögés.
Nyilvánvalóan előnytelen külsővel nehezebb a pártalálás, ugyanakkor nem lehetetlen. Akinek tényleg vannak belső értékei, rendszerint képesek azt eléggé kifejezni ahhoz, hogy végül megtalálják a társukat.
19
Az én cipőmben te lennél a legnagyobb rinyagép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!