Látványos születési rendellenességgel szinte esélytelen, hogy legyen egy társam, aki viszont szeret? 30/F
19
A belső értékek arra jók, hogy "jaj, de aranyos, kedves, tehetséges miegymás vagy", és talán kialakul valami barátságféle, ami azon nyomban felbomlik, amint kiderül, hogy az ocsmányságnak esetleg komolyabb érzelmei is vannak a másik felé.
És ha esetleg az ocsmányságnak nehezére esik ezt elfogadni, még agyon is tapossa a nő, aki szerint korábban még "jaj, de aranyos, kedves, tehetséges, miegymás" volt az illető.
20, testi fogyatékkal élek, rokkantsági ellátásban részesülök.
De a humoromat, empátiámat, figyelmemet, türelmemet szeretik a nők, 14 évesen voltam utoljára 6 hónapnál tovább szingli.
22
Csak felém nem viseltetsz empátiával...
Az ember mindig lefelé tapos!
23, nem, nem csak feléd. Nem azt mondtam, hogy mindenkivel empatikus vagoyk, hanem azt, hogy jó ez a készségem.
Te viszont tehetetlenkedsz és a nőkre tolod a felelősséget a saját kudarcaidért. Az ilyet nem csípem.
És ha ki kérnéd több plasztikai sebész véleményét? Ma már ügyesebbek.
Ha mégsem vállalod be, akkor semmi mást nem tehetsz, csak hogy el fogadod hogy ez van. Engedd el ezt a párkapcsolati témát, nagyon rá feszulsz a témára, az nem éppen a legjobb.
Magányos vagyok, másra sem tudok gondolni.
Egy nagy szar az élet.. Semmi értelme így végigszenvedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!