Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » 20 éves voltam, amikor az...

20 éves voltam, amikor az első barátnőm szakított velem. Most 26 vagyok, a második barátnőm is dobott 2.5 év együttlét után. Miért járok mindig így?

Figyelt kérdés
Az első is nagyon fájt, de akkor csak 20 éves voltam. Bár akkor is azt hittem, hogy örökre egyedül maradok, végül 24 évesen lett egy új barátnőm. Vele a végén már össze is költöztünk, új város, új munkahely...mindent megváltoztattam miatta, hogy aztán magamra hagyjon. Hogy lehet ezt megemeszteni? Kb 3 hete csak sörön és röviden éltem, de már érzem, hogy ennyit birt a testem. Ráadásul hetfőn már munka, aztán munka után jöhet a magány. Azt mondta, hogy nem zárja ki, hogy később összejöjjünk, de nagyon kivoltam és átment sárdobálásba. Ekkor már azt mondta, hogy jó döntést hozott. Ma költözik ki a lakásból...

2023. nov. 25. 12:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
78%

#10:

Majd ha megtudnád mivel jár a vége, nem ezt mondanád. Eleve egy kapcsolat vége határozza meg a kapcsolatot. Lehet úgy vége, hogy egyikőtök meghal, vagy úgy, hogy a másik fél cserben hagy. Ez olyan, mintha megeszel valamit, ami nagyon ízlik és azt mondod rá, hogy na ez kva jó volt. Majd kiderül, hogy allergiás vagy rá és rosszul leszel tőle. Utána már nem tudod azt mondani, hogy ez jó volt és legközelebb is szívesen eszel belőle. Tapasztalt nélkül könnyű beszélni.

2023. nov. 27. 00:52
 12/19 A kérdező kommentje:
Szörnyű itt lenni egyedül egy lakásban, egy városban ahol nincs senkim, ahová csak azért költöztem mert ő így akarta. Mégis azt mondta, hogy ő ezzel csak jót tett velem, mert itt fejlődök és megfizetnek. Igen, rohadtsokat dolgozhatok, nagy stresszben, a plusz penzem meg megy a főbérlőnek. Nagyon jól jártam.
2023. nov. 28. 22:09
 13/19 anonim ***** válasza:
20%
#11 Szerintem az ezerszer rosszabb, ha valamiben soha nem is volt részed, mint az, ha megtapasztalhattad, de rossz volt. Egy anya nélkül felnőtt embernek se mondasz olyat, hogy de jó neked, mert nem kell elviselned, hogy majd meghal. Ezek emberi kapcsolatok, amik formálnak téged, sokszor pótolhatatlanok és esetlegesen értelmet is adhatnak az életednek, nem kaják.
2023. nov. 28. 22:35
 14/19 anonim ***** válasza:
#10 te még csak egyszer jártál így :D
2023. nov. 29. 00:51
 15/19 anonim ***** válasza:
53%

#13:

Hát akkor nagyon el vagy tévedve.

2023. nov. 29. 03:14
 16/19 anonim ***** válasza:
29%
Nyilván veled van a probléma, ha ezek a lányok szakítottak veled. Nem velük ;)
2023. dec. 2. 15:25
 17/19 anonim ***** válasza:
2023. dec. 2. 15:27
 18/19 anonim ***** válasza:
#15 Jó, hogy megindokoltad :D
2023. dec. 4. 22:26
 19/19 anonim ***** válasza:
Fentebb ha vissza olvasod, ott a magyarázat. Wow, magic!
2023. dec. 4. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!