Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ki hogy próbál megbirkózni a...

Ki hogy próbál megbirkózni a teljes magánnyal?

Figyelt kérdés
2023. nov. 22. 19:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
56%

Nem vagyok a szó szoros értelmében magányos, mert van férjem, 2 éves gyerekem, úton a második is , családtagok.

Viszont senkivel nem tudok egy jót beszélgetni, úgy érzem úgy valóban senkit nem érdeklek, nincs senki akivel ki tudnék kapcsolódni. Olyan, mintha egy börtön lenne a fejem.

Célokat szoktam kitűzni , nem mindig nagy dolgokat, akárcsak a másnapi teendőket, de le kell írnom és ez valahogy egy kicsit motivál és elvonja a figyelmemet a fojto erzestol.

2023. nov. 22. 22:29
 12/19 anonim ***** válasza:
Online pókerezem.
2023. nov. 23. 13:10
 13/19 A kérdező kommentje:
Melyik oldalon?
2023. nov. 23. 13:23
 14/19 anonim ***** válasza:
49%
#1 Értő olvasás megy? Ha te nem vagy magányos, akkor nem neked szólt a kérdés, totál irreleváns a válaszod.
2023. nov. 23. 22:52
 15/19 Atariboy válasza:
100%
Iszonyú mennyiségű online játék van a neten, amivel eltöltheted az összes szabadidődet és nem mellékesen sokakkal kapcsolatba is kerülhetsz. Én 15 éve Mylands-ezem. Kiragad a hétköznapi robotból és klántagként hasznos vagyok többek számára.
2023. nov. 26. 00:54
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy mi a nemed, de ha nő vagy, szívesen ismerkednék veled.
2023. nov. 26. 12:41
 17/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom lekötni magam semmivel. Csak a munkával, de mint írtam egyre többet kivesz már az is belőlem. Ha itthon vagyok szinte semmit nem csinálok csak amit tényleg kötelező, egyszerűen az ágyból nincs erőm kikelni, csak lesem ezt a szaros telefonon a nagy semmit.
2023. nov. 30. 18:29
 18/19 anonim ***** válasza:

Ugyanezt érzem :( Szüleimen kívül senki nincs, nincsen egy barátom sem. amik voltak baráti kapcsolatok, azok mind megszakadtak, talán soha nem is volt igazi egyik sem. Jelenleg én is annyit csinálok, hogy dolgozok, edzek, eszek, alszok, ennyi. Eljárok nyelvtanfolyamra, ott legalább van kikkel beszélgetni, de ennyi a szociális életem. Kollegáim kiközösítenek, szóval munkában sem tudok közeledni senki felé, egyetemen sem tudtam tartós kapcsolatokat kialakítani, szóval nagyon reménytelen a helyzetem.

Párkapcsolat terén méginkább, ronda 25+-os férfiemberként ez lehetetlenség szinte, az online társkeresőkön semmi sikerem nincs.

Nem tudom meddig fogom ezt bírni, mindenesetre nem valószínű, hogy nyugdíjas leszek

2023. dec. 1. 23:14
 19/19 anonim ***** válasza:
Keress vmi hobbit
2024. márc. 15. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!