38 vagyok még nem volt nőm,a nők kerülnek,nem tudom mi miatt lehet?
Figyelt kérdés
2023. nov. 17. 21:27
11/13 anonim válasza:
Állitólag egyedül is lehet boldog lenni..
12/13 anonim válasza:
Én 23 éves vagyok és még én sem voltam nővel. Régen mindig a nők társaságában szerettem volna lenni de most már úgy érzem hogy nem kellene nekem nő. Régen akartam volna most már nem akarok. Vannak nekem nagyon jó top 10 es haverjaim akik megadják nekem kellően a szeretetet így a nők szeretetére nem vagyok rászorulva. Egy nőt meg amúgy is mi férfiak azért szeretünk mivel külsőleg szebbek nálunk és így a szeretetüket máshogyan érezzük a külső szépségük miatt. Ezt hívják szerelemnek. Amúgy meg egy pasi is tud olyat szeretetet, örömöt okozni a másiknak mint egy nő csak a szépség a nőknél van. Magyarán ha vannak haverjaid foglalkozz velük én is ezen leszek. Hiába a külső szépség ha belül a legtöbb rohad.
13/13 anonim válasza:
Rengeteg csúnya embert ismerek, akiknek párja, családja van. Bár hasonló külsőségekkel, de van valakijük és boldogok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!