Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Pocsék az életem mit csináljak?

Pocsék az életem mit csináljak?

Figyelt kérdés
Teljesen feleslegesnek érzem magam.Utálok élni.Mindig rossz kedvem van.Munkahelyen se szólok hozzá senkihez.Munka után csak szomorkodok.hosszú évek óta nem tudok változni.Egyszer voltam is pszichologusnál de potyára.Szinte nincsen senkim.34f
2023. okt. 10. 10:43
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Keress hobbit, ismerkedj.
2023. okt. 10. 10:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor keress fel egy másik pszichológust.
2023. okt. 10. 11:42
 3/10 A kérdező kommentje:

1 es

Kerestem hobbit de nem érdekel semmi.Ismerkedésbe meg nagyon béna vagyok.Nem az a fajta vagyok aki kellene bárkinek is.

2 es Szerintem nem lehet rajtam segíteni..

2023. okt. 10. 12:20
 4/10 anonim ***** válasza:

3as, ha te nem vagy hajlandó segíteni magadon, akkor valóban nem lehet rajtad segíteni.

De amit leírtál az nem több, mint sima depresszió. Ezzel a pszichológusok kb naponta találkoznak.

2023. okt. 10. 12:24
 5/10 A kérdező kommentje:

4 es

Hajlandó vagyok csak nekem nem megy semmi.Mindig csak a rossz jut nekem.

2023. okt. 10. 13:15
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem, nem vagy hajlandó. Épp most írtad le, hogy rajtad nem lehet segíteni. Ha így állsz hozzá, akkor az azt jelenti, hogy még az sem fog tudni segíteni aki akar és tudna, tekintve, hogy te nem engeded.
2023. okt. 10. 13:29
 7/10 A kérdező kommentje:

6 os

Mivel eddig nem lehetett...

2023. okt. 10. 13:42
 8/10 anonim ***** válasza:

Tehát amit eddig nem lehetett, azt ezután sem lehet?

Ezt hallva egy 10 hónapos csecsemő is kiröhögne..

2023. okt. 10. 14:01
 9/10 anonim válasza:
Egyszer voltál pszichológusnál? Szerintem ha elmentél vagy 20x és még mindig nem jutottál valamire, akkor hagyd abba vagy akkor se. Menj el segíteni egy hospice szolgálathoz vagy szociális vonalon és megtanulsz örülni az életnek. Önkéntes munka egy kutyamenhelyen? Örülnének neke, mint majom a farkának és cserébe jó érzésed lenne, emberekkel is ismerkedhetnél. AZ önsajnálatot meg hagyd abba.
2023. okt. 11. 19:24
 10/10 anonim ***** válasza:

Én se kellek senkinek, nincsenek barátaim, csak dolgozni járok, meg eljárok egyedül kiállításokra, de ott is mindig mindenki les rám, hogy fiatal nőként egyedül vagyok mindenhol. A kollégáimhoz nem szólok, utálom mindet, mert mind nyomorult alkoholista, és az iq-juk max annyi mint az életkoruk.

Edzeni nincs időm havi 300 óra mellett, ismerkedésben extra béna vagyok. Múltkor volt egy randim, jól felöltöztem, a legjobb oldalamat adtam de aztán eltűnt a pasi, és így járok mindig.

Igazából nem értem minek vagyok. Ha eltűnnék fel se tűnne senkinek, lehet még a főnökömnek se.

2023. nov. 1. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!