Pocsék az életem mit csináljak?
1 es
Kerestem hobbit de nem érdekel semmi.Ismerkedésbe meg nagyon béna vagyok.Nem az a fajta vagyok aki kellene bárkinek is.
2 es Szerintem nem lehet rajtam segíteni..
3as, ha te nem vagy hajlandó segíteni magadon, akkor valóban nem lehet rajtad segíteni.
De amit leírtál az nem több, mint sima depresszió. Ezzel a pszichológusok kb naponta találkoznak.
4 es
Hajlandó vagyok csak nekem nem megy semmi.Mindig csak a rossz jut nekem.
6 os
Mivel eddig nem lehetett...
Tehát amit eddig nem lehetett, azt ezután sem lehet?
Ezt hallva egy 10 hónapos csecsemő is kiröhögne..
Én se kellek senkinek, nincsenek barátaim, csak dolgozni járok, meg eljárok egyedül kiállításokra, de ott is mindig mindenki les rám, hogy fiatal nőként egyedül vagyok mindenhol. A kollégáimhoz nem szólok, utálom mindet, mert mind nyomorult alkoholista, és az iq-juk max annyi mint az életkoruk.
Edzeni nincs időm havi 300 óra mellett, ismerkedésben extra béna vagyok. Múltkor volt egy randim, jól felöltöztem, a legjobb oldalamat adtam de aztán eltűnt a pasi, és így járok mindig.
Igazából nem értem minek vagyok. Ha eltűnnék fel se tűnne senkinek, lehet még a főnökömnek se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!