Mit csinaljak csak maszni tudo babammal ilyen pocsek idoben?
Inkább csak te unod szét magad, nem?
Egy picinek minden új. Egy üres pet palack is szórakoztató. Pakolni, fel-lemászni, be az ágy alá, bújócskázni, kukucsozni...
De szeretnék én is unatkozni. Most meg ne sértődj! Nem irogységből irom.
Hát én pl átrendeztem a szobánkat. A kupit nagyon élvezték.
Azzal elment egy fél nap.
A maradék fél napban kocsival mentünk mert kellett aztán kimentünk az udvarra babakocsival es nézte ahogy a nagy kergeti a kutyát. Amikor elkezdte unni akkor bejöttünk és a porszivó csövét oda adtam neki. Azzal tök jól elvolt. Aztán 3an elkapom a nunidat vagy a pöszidet játszottunk. Mindenki röhögött.
Ez úgy nézett ki hogy a lányom és a kicsi aki szintén mászik a folyosó végén volt én a másik végén négykézlábon és lassa indultam feléjük. A nagy szaladt oda vissza a kicsi meg lassan mászott felém, mint egy birodalmi lépegető. Ezzel el is ment a nap.
Hát tényleg nem vagy túl kreatív...
Csoda, hogy össze tudtátok abból az 1 pózból hozni a gyereket...
Az ilyennek miért kell egyáltalán gyerek, ha NEM TUD vele mit kezdeni?!
Azért, mert nincsenek körülöttetek 600-an, és nincs hova csavarogni, akkor már nem is tudsz mit kezdeni a saját gyerekeddel?? Szánalmas vagy!
O unatkozik,en meg sajnalom,hogy nem talalom fel magamat. O nem jatszik egyedul,folyton keresem,mit mutathatnek meg neki. Autozni nem tudunk,mert alszik egy fel orat,azutan ki akar szallni. Szorakoztatni szeretnem,nem elhallgattatni. Ramol. Mindent ki es be,naponta ezerszer,ezzel jol elvan,kiszedi a macskakajat,a mi kajankat,a ruhasszekreny tartalmat,a furdoszobai holmikat,letepi a tapetat..unatkozik. normalis elfoglaltsag kene. Kergetozni szoktam vele,de most egy terdserules miatt negykezlabazni se tudok.
Maszhat az utcan is? Nem latok ilyen kicsiket szabadon,a tobbi baba ul a babakocsijaban,a mamaik meg csinosan feloltozve beszejgetnek. Az en picim ordit,es en a csinos oltozetig se jutok el az utobbi idoben. Nemsokara megy bolcsibe,par hetunk van meg egyutt,szeretnem ertelmesen tolteni,de nincs otletem.
Mennyi idős akkor?
Ha maszik és rámol. Azzal amúgy nagyon jól elvannak.
Udvaros házba laktok?
Van homokozótok vagy homokozó közel?
3-as. Undorító a hozzáállásod/ hozzászólásod! Pffujj.. Remélem neked nincs gyereked mert akkor jól megszívta! Hogy ilyen bunkó az anyja! Kérdezni mióta bűn?? Nem mindenki olyan marha kreatív mint te, ez könnyen orvosolható 1-2 tanáccsal, ötlettel! De te sosem fogsz " kigyógyulni" a rosszindulatból!
Kérdező! Én sokat énekeltem, sokat "táncoltunk" együtt. Ez még az alakomnak is jót tesz;) Ha bem sajnálod 1szer, 1szer a konyhát csináljatok együtt valami finom sütit, v csak egy egyszerű palacsintát:) túrhatja, fúrhatja a kis kezét a lisztbe, biztosan tetszene neki:) persze csak óvatosan;)
Mennyi idős? Hordozást probáltad sétákhoz?
Vagy csinálj neki akadálypályát a szobába plüssökből:) mesét is olvashatsz, bábozhatsz, egy darabig leköti..
De nekünk tényleg inkább a tánc es az éneklés vált be.
2, 6 os vagyok
Zenere tánc?
A zenét nálunk imadják.
A porszivó csövét szoktam oda adni de csak akkor ha önző akarok lenni. :)
Én volt hogy kivittem mászott a földön mert már a lépcsön is felmászott régen a lányom. Mondjuk akkor meleg volt. Akkor is hülyének néztek a szomszédok mert pelusban jött ki meg pólóban de nem verte le a térdét.
Felöltöztetheted ha nem sajnálod ha kiszakad a ruha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!