Mit csinaljak csak maszni tudo babammal ilyen pocsek idoben?
Értem mit mondasz, mivel egész nap kukucsolni és lefoglalni nem lehet, hisz ott a háztartás, és azért valjuk be, az ember magára is akar időt szakítani, pihenni. A kukucsolás és egyebek unalmas tud lenni 1 óra után.
Én teljesen hasonló helyzetben voltam mint te. Egy elszigetelt lakóparkban, nagyik messze, a központ egy óra gyalog csak oda, a helyi járat olyan, mint a népmese, csak hallani róla, és én nem vezetek. Most már könnyebb, hogy jár.
Vajon mi történ akkor abban az időben, amikor még játszóterek se voltak?
Anyuka itt nyafogott, hogy nem tud mit kezdeni a saját gyerekével?
16 Inkább maradtál volna csendben. Olyan buta vagy, mint a belsőzseb!
És ez akkor válasz arra, hogy ha sokan vannak, akkor már tudnak is vele mit kezdeni játszótér nélkül?
Ó igen! Mert azért minimum egy ember talán akad, akinek van annyi kreativitása és esze, hogy lefoglalja a kisgyereket!
Ez nem attól függ hányan vannak körülötte, hanem, hogy az anya ebben a helyzetben mire képes!
Nem hiszem, hogy padlástól a pincéig mindent kirámolhat más gyerek a nap 24 órájában, meg lerángathatja a tapétát.....
Azért, mert nálatok ez volt a természetes, az meg is látszódik rajtad!
Szereljetek fel hintat!
Csinalj neki kuckot, satrat!
Valogass ossze erdekes dolgokat neki: szuro, tolcser, szines pohar, flakon, szivacs stb.
17-es, te inkább ne szaporodj, mert szegény gyereknek ezt adod tovább.
Azért volt könnyebb régen, mert a gyereket mindig más kötötte le, rá lehetett bízni más családtagra, hogy az is foglalkozzon vele, így az anyának sem volt rohadt monoton az egész, és a gyereknek is jó volt, mert nem csak az anyát látta egész nap.
Tényleg nagyon sajnallak, hogy nem érted. De nem baj, hülyekre is van szükség, mint elrettentő példára. HAHAH 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!