Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csinaljak csak maszni...

Mit csinaljak csak maszni tudo babammal ilyen pocsek idoben?

Figyelt kérdés
Nincs jatszohaz,nincsenek nagyszulok,nincsenek baratnok vagy mas gyerekes ismerosok. Eddig sokat setaltunk,de miota maszik,mar nem ul meg a babakocsiban,a hordozoban fel orat bir ki,amig alszik. A lakasban mar szetunjuk magunkat,nem tudom,mit jatszhatnek vele,nem vagyok tul kreativ...
2016. nov. 3. 15:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
35%
Hol laktok? Mi már több városban laktunk, és mindenhol volt valami, alapítványi játszóház, klub, babás torna, éneklés, stb. Biztos hogy ott nincs semmi?
2016. nov. 3. 16:06
 12/19 anonim ***** válasza:
Csináljátok neki matatófalat, én is nemrégiben láttam itt a gyk.-n és nagyon jó figyelemlekötő.
2016. nov. 3. 16:31
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

Értem mit mondasz, mivel egész nap kukucsolni és lefoglalni nem lehet, hisz ott a háztartás, és azért valjuk be, az ember magára is akar időt szakítani, pihenni. A kukucsolás és egyebek unalmas tud lenni 1 óra után.

Én teljesen hasonló helyzetben voltam mint te. Egy elszigetelt lakóparkban, nagyik messze, a központ egy óra gyalog csak oda, a helyi járat olyan, mint a népmese, csak hallani róla, és én nem vezetek. Most már könnyebb, hogy jár.

2016. nov. 3. 17:32
 14/19 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat,otleteket,egyutterzest. 11 honapos,es hordozgatom en csatosban,de 14 kilo,meg azt is elunja hamar. Kisvarosban lakunk,es nehany jatszoteren kivul semmi nincsen,az is inkabb nagyobb gyerekeknek. Uszni meg jatszohazazni is megyunk idonkent,de minden min harminc km,es igen,haztartast is vezetnek,es mondjuk hajat mosnek vagy ilyesmi,de nem olyan fontos semmi,ha sir,akkor vele vagyok. A kincses fiok es a matatofal kiprobalasra kerul holnap,es ha nem fog esni,lemegyunk a fuves reszre maszkalni,hadd legyen koszos az a ruha. Most egy befottes uvegbe kis kacatokat dugtam neki,azokat ramolgatja ☺ megegyszer koszi mindenkinek.
2016. nov. 3. 18:45
 15/19 anonim ***** válasza:
41%

Vajon mi történ akkor abban az időben, amikor még játszóterek se voltak?

Anyuka itt nyafogott, hogy nem tud mit kezdeni a saját gyerekével?

2016. nov. 3. 19:17
 16/19 anonim ***** válasza:
35%
15-ös, hülye vagy, mint a sokéves átlag. Régen nem csak anyuka volt a gyereknek, mert generációk éltek együtt, vagy egy városban, minden nap besegítettek, ha szükség volt rá, ma pedig a családok (ha vannak egyáltalán) szétszórva az országban, világban.
2016. nov. 3. 19:37
 17/19 anonim ***** válasza:
24%

16 Inkább maradtál volna csendben. Olyan buta vagy, mint a belsőzseb!

És ez akkor válasz arra, hogy ha sokan vannak, akkor már tudnak is vele mit kezdeni játszótér nélkül?

Ó igen! Mert azért minimum egy ember talán akad, akinek van annyi kreativitása és esze, hogy lefoglalja a kisgyereket!

Ez nem attól függ hányan vannak körülötte, hanem, hogy az anya ebben a helyzetben mire képes!

Nem hiszem, hogy padlástól a pincéig mindent kirámolhat más gyerek a nap 24 órájában, meg lerángathatja a tapétát.....

Azért, mert nálatok ez volt a természetes, az meg is látszódik rajtad!

2016. nov. 3. 20:24
 18/19 anonim ***** válasza:

Szereljetek fel hintat!

Csinalj neki kuckot, satrat!

Valogass ossze erdekes dolgokat neki: szuro, tolcser, szines pohar, flakon, szivacs stb.

2016. nov. 3. 20:34
 19/19 anonim ***** válasza:
69%

17-es, te inkább ne szaporodj, mert szegény gyereknek ezt adod tovább.

Azért volt könnyebb régen, mert a gyereket mindig más kötötte le, rá lehetett bízni más családtagra, hogy az is foglalkozzon vele, így az anyának sem volt rohadt monoton az egész, és a gyereknek is jó volt, mert nem csak az anyát látta egész nap.

Tényleg nagyon sajnallak, hogy nem érted. De nem baj, hülyekre is van szükség, mint elrettentő példára. HAHAH 😁

2016. nov. 3. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!