2 hetes babámmal mit csináljak, hogy tudjon aludni?
Szia!
Üdvözöllek a klubban! :)
Igaz, mi már talán átvészeltük ezt az időszakot, de egyértelműen hasfájós a babád. Mi mindent próbáltunk, infacol, espumisan, gyógyszertári keverék, teák stb, de semmi nem segített, csak a Colief! Igaz, drága, de a legjobb. Ha szeretnél végre aludni, akkor javaslom, hogy egyből Coliefot vegyél, kár végig próbálgatni a többi olcsóbb cuccot.
Kitartás!
2 hós kislány anyukája
Szia!
Igen, nagyon nehéz az első időszak mindenkinek. Kell egy kis idő mire megtanulnak büfizni a babák és neked is oda kell figyelned hogy mit eszel amíg szoptatsz. Nekünk hasfájásra a kamilla tea vált be. Nagyon hígra csináltam éppen 3 szor belelógattam a filtert előre felforralt lehűtött vízbe. Megnyugodott tőle a pocija. Azóta is iszunk minden nap. 4 hós kisfiú Anyukája
Espumisan, vagy infacol. Patikában recept nélkül lehet kapni, ez újszülött kortól adható, segít pukizni, ne kínozzák a gázok.
Nekünk a ringatás vált be, úgy elaludt.
Koszonom, hogy irtatok!! Infacolt mar probaltuk, semmi hatasa:(
El is uldom a ferjem colief cseppert!:))) koszonom:)
Talan akkor van remeny, hogy ne fajjon a pocakja es tudjunk aludni:))
Nálunk a Colief és az Infacol együtt válnak be a legjobban. Bármelyiket csökkentem, megint erősödik a hasfájás. 2 hónapos a kisfiam, kb 3 hetes korától fáj a hasa, és nagyjából 5 hetes volt mikor elkezdtük neki ezeket együtt adni. Az a 2 hét amíg kísérleteztünk, pokol volt... pont ahogy a kérdező írta.
Az édesköményt sokan javasolják de nálunk nem vált be, pont hogy több gázt csinált. Volt tőle egy végigüvöltött hétvégénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!