Tudnátok könyveket ajánlani magányos férfiaknak?
Mármint magányos férfiakról szóló könyveket?
Csak mert a magányos férfiaknak olyna könyveket ajánlanék... amik érdeklik őket, tekintve, hogy olvasni érdeklődés alapján szokás.
Nemtom, amikor én régóta egyedül voltam, a Vaják könyvsorozatot kezdtem el olvasni.
Ezért nem kértem pontosítást a kérdésben, mert mint írtam, a magányos férfi is azt olvassa, ami érdekli.
De akkor te magányos férfiakról, vagy úg yáltalában a magányról akarsz olvasni.
Robinson Cruso pl
Dosztojevszkij: Feljegyzések az egérlyukból, Feljegyzések a holtak házából, Goljadkin úr.
Egyébként a magányos férfi olvasson érdeklődése és szellemi képességei szerinti műveket.
Mary Shelley Frankenstein.
Egy nagyon érdekes könyv.
Goethe : Az ifjú Werther szenvedèsei. Ez abban segít hogy egy jót nevess a tàrsadalmon és érezd hogy nem is vagy annyira elveszve ( mert a főhőshöz képest mindenki normális)
Odüszeia
Furán hangzik, de azon kívül, hogy egy magányos férfi megpróbáltatásairól szól, egyébkén jó könyv. Persze nem épp könnyű olvasmány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!