Sokan miért néznek rossz szemmel azokra a férfiakra és nőkre,akik nem néznek ki jól,de mégis jó külsejű nőknek,férfiaknak csapják a szelet?
Nálunk az idős portásbácsik szoktak udvarolgatni a fiatal lányoknak, de ők belepirulnak, mosolyognak rajta, és természetesnek veszik, hogy csak sima bók, semmi más nem áll mögötte.
Mondjuk ha ezek a bácsikák olvasnák az internetet, meg a zaklatás, meetoo, meg hasonlók, lehet, nagyon csendben lennének.
Régen még ilyen divat volt.
De sok lánynak ezek nagyon jól esnek, és egyáltalán nem néznek rossz szemmel a portásokra.
Portas sztorim nekem is van.
Probalt kedveskedni en meg kinbol vissza, de amiert tartottam a 3 lepest elkezdett begözölni a kedvessegbök sertegetesek es megalazasok lettek, szabalyosan meg kellett aztan védeni magam.
Mashol is ha egyaltalan szoba àllok olyan portassal ahova jàrok onnanstol mindig leszolit beszelgetni mintha ismerne, es kintarsalgasokat "kell"folytatnom vele miközben haladnék befelé vagy kifelé.
Azota megfogadtam hogy abszolut hideg hüvös kimerten kell köszönnöm vagy segitseget kérnem portasoktol mert ranszallnak mint legyek a sz.rra.
Nem, attol hogy visszamosolyog egy nö az nem azt jelenti hogy boknak venne bàrmit hanem probàl NEM sértö modon kikàszàlodnia szitubol.kedvesen rövidre zàrni. Irto irritalo ezzel küzködni ahelyett hogy eldugulna es békén hagyna.
A kérdésre:
Nezd forditva. Odamegy hozzad egy fogatlan büdös banya es dobalja magàt neked. Megfordulna benned barmi olyan, hogy adsz egy esélyt?
Szoval aki hozzad kepest egy minimum lécet nem üt meg?
Hasonlo hasonlot kered legalabb legyen foga a masiknak, ez minimum elváràsa azoknak akik ismerik a fogkefét. Most szelsösègesen irtam csak hogy az àrnyalatokat 5 pontos srac 10 es nö/megértsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!