Szerintetek nagy baj vagy lehet barmi komolyabb lelki problemam ha felek az emebrektol?
Figyelt kérdés
Marmint nem szeretem ha megölelnek, ha hozzám érnek vagy csak a közelemben vannak az emberek2023. aug. 29. 13:11
1/10 anonim válasza:
A suliban nem piszkáltak? A suliban átélt traumák miatt könnyen kialakulhat ilyen félelem.
2/10 anonim válasza:
Ez teljesen normális. Korral csak fokozódni fog.
3/10 anonim válasza:
Az ékezeteket sem szereted úgy látom.
4/10 anonim válasza:
3 én meg a nyelvtannácikat nem szeretem
5/10 anonim válasza:
Valami van, de hogy mekkora baj, arra így nehéz ennyiből válaszolni. Én se szeretem mindig
6/10 A kérdező kommentje:
Hát egyik naprol a masikra elkezdtek piszkalni olyan dolog miatt ami más emberben is meg van az ahiba
2023. aug. 29. 14:09
7/10 anonim válasza:
Ha az emberi kapcsolatoktól félsz, az szociális fóbia, ha meg az érintkezéstől félsz, az valószínűleg kényszerneurózis vagy OCD.
8/10 anonim válasza:
Pacsi: ilyen vagyok én is. Én sokat voltam kórházban, emiatt van ez.
Nálad is lehet ennek valami oka.
Kérdés, hogy A? jól érzed-e így magadat; B, Nem akadályoz-e az életben az előrehaladásodban? Mert ha igen, akkor változtatni kell rajta.
9/10 A kérdező kommentje:
Nem sokára egyetemre megyek es olyan szakra szeretnék menni ahol kesobb mikor már dolgozni fogok biztos vagyok benne, hogy megnehezítené az életem
2023. aug. 29. 19:18
10/10 anonim válasza:
Én például fizikai kontaktba nem vagyok egy kezet rázós, se így, se úgy. Tehát ha kényszeres lennék, akkor sem pacsiznék, meg amiatt se hogy nem látom értelmét, nem ettől lesz valaki jó ember. Aki kezet ráz veled, az ugyanúgy kicseszhet veled, a bizalmatlanság miatt amúgy sem szeretem az ilyen elvárt gesztusokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!