Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szerintetek is megcsal a barátom?

Szerintetek is megcsal a barátom?

Figyelt kérdés

Legalábbis már nem szeret az biztos.

Hónapok óta minden baja, mindig velem veszekszik minden miatt legalábbis rajtam csattan még ha nem is én vagyok a baja. Nem könnyű most nekünk egyáltalán az egész élet nem tudunk haladni, de mellé nem segít hogy minden szar és még veszekszünk is.

Szex az csak neki öncélú, neki legyen jó ha van egyáltalán. Most is filmeztünk én simogattam" ott" fel is állt neki, de ennyi. Végig néztük a filmet bement a szobába és alszik.

Én inkább kint maradok a nappaliba és itt alszok.

Szerintem vagy megcsal vagy egyszerűen nem akar csak még nem jutott el odáig hogy elmondja. Közben holnap mennénk felújításhoz a dolgokat nézni szóval totál nem értem bár garancia így sincs semmire.

2023. aug. 26. 21:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
10%
Komolyan ez lenne a legnagyobb probléma?
2023. aug. 26. 21:59
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

"Szex az csak neki öncélú, neki legyen jó ha van egyáltalán"

Ezen a ponton már kár a kapcsolatot folytatni.

2023. aug. 26. 22:01
 3/18 anonim ***** válasza:
97%
Helyedben ilyen kapcsolati mechanizmussal nem nagyon fognék bele nagyobb dolgokba.
2023. aug. 26. 22:03
 4/18 A kérdező kommentje:
1.es miért mi más legyen a probléma?
2023. aug. 26. 22:08
 5/18 anonim ***** válasza:
Igen.
2023. aug. 26. 22:13
 6/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ez alapjan nem megcsal, csak nincs kedve hozzad, vagy elege van beloled, vagy mashoz sincs kedve. Nyilvan onkielegit, de ki nem.
2023. aug. 26. 22:24
 7/18 anonim ***** válasza:

A megoldás az, hogy te kezdj el MAGADDAL foglalkozni! Maradj kedves, barátságos, de ne nyalizz neki. Keress új elfoglalásokat, ami neked jó érzéseket okoz és azzal töltsd az idődet! Legyen ez bármi, hobbi, házimunka, találkozás egy régi baráttal, stb. Mellette maradj ápolt, csinos, legyél vele kedves.

Érzékelni fogja, akár tudatosan, akár nem, hogy te önállóan is elvagy és ha látja rajtad, hogy lelkileg is rendbe vagy, újra vonzónak fog találni. Meglátod, ha még szeret, ő fog feléd közeledni. Neked pedig azért lesz jó ez az ,,eltávolodás", hogy több önbizalmad legyen, és érezd, hogy egyedül is tökéletesen elvagy.

Ha mindezek ellenére a partner teljesen elhidegül, akkor sajnos tényleg nem szeret.

2023. aug. 27. 17:49
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy megcsal, csak már nem szeret. Jobbra vágyik, de nem mer szakítani sem, mert akk mivan ha nem lesz más? Megtart a pinád miatt, meg mert néha főzöl vagy ilyesmi. Hasznos vagy számára, és nem zavarod, ezért passzivizálta magát a kapcsolatból.
2023. aug. 28. 00:13
 9/18 anonim ***** válasza:
Lol de jó, minden gyökérnek jut csaj, a normális pasiknak meg életük végéig marad a jobb kéz, így kell ezt. Taps.
2023. aug. 28. 00:27
 10/18 anonim ***** válasza:
18%
9 asszed xd en is ezt csinaltam az ex csajommal megis normalis pasi vok
2023. aug. 28. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!