Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Éreztetek magatokat ti is...

Éreztetek magatokat ti is ennyire rosszul amikor magányosak voltatok? Persze nekem kell cselekednem, csak valahogy sosem találom meg a megfelelő helyet,időt, és inkább feladom...

Figyelt kérdés

Elég magányos vagyok az elmúlt időben, nincsenek barátok/baratnők a közelben. Nehezen viselem az egyedüllétet.

Sokszor elkeseredett vagyok emiatt, ami rányomja a bélyeget mindenre. Voltatok már így ti is? Próbálok ismerkedni, van, hogy csak beszélgetek, de nem igazán érzem sikerét.

Mit csinalhatnék másképp? 😔 Segítsetek! 😔

2023. aug. 13. 15:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Sokan vagyunk így, se barát,se társ,senki...

Dehát élni kell és nem keseregni.Élni és bízni :)

F

2023. aug. 13. 19:51
 2/2 anonim ***** válasza:

Azért még ne add fel :c Tudom, nem könnyű, de sosem tudhatod, mikor jön szembe egy remek ember. Járj nyitott szemmel, legyél nyitott, és biztos vagyok benne, hogy sikerrel jársz:)

Átérzem amúgy én is ezt, csak nekem annyi a "szerencsém", hogy munka miatt csak esti és reggeli órákban érzem ezt, máskor szó szerint nincs rá időm :/

2023. aug. 16. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!